Aile pikniği kötü sonla bitti: Eşini bıçaklayarak öldürdü!

Ankara'da bir adam piknikte tartıştığı 42 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürüp, kaçtı.

Aile pikniği kötü sonla bitti: Eşini bıçaklayarak öldürdü!
Aile pikniği kötü sonla bitti: Eşini bıçaklayarak öldürdü!
GİRİŞ 22.06.2026 16:31 GÜNCELLEME 22.06.2026 16:34

Ankara'da aile arasında yapılan bir piknik, faciayla son buldu.

Olay, dün sabah saatlerinde, Akyurt ilçesi Kızık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, piknik yapmak için bahçelerine giden Davut S. ile eşi Zahide S., henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Davut S., 2 çocuk annesi eşi Zahide S.'yi bıçaklayıp kaçtı.

Çiftten haber alamayan yakınları, bahçeye gittiklerinde Zahide S.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Zahide S., Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinden sonra ailesi tarafından teslim alınıp, Akyurt ilçesi Kozayağı Mahallesi'ne getirildi. Zahide S., öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Öte yandan, mahalleli, Davut S.'nin işsiz olduğunu ve psikolojisinin yerinde olmadığını belirterek, daha önce de eşini darbettiğini ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verildiğini söyledi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türkiye, 1 saat önce Şikayet Et
    İdam,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Gürlek duyurdu! 81 ile organize suç örgütleriyle mücadele genelgesi
Filipinler’de bir liseye silahlı saldırı: 3 ölü