Tarık Mengüç pataloji sonucunu açıkladı!
Birkaç gün önce hastaneye kaldırılan ve bağırsağında kitle tespit edilen Tarık Mengüç'ten yeni açıklama geldi. Mengüç, patoloji sonucunu gözyaşlarıyla duyurdu.
“Şakşuka” şarkısıyla şöhreti yakalayan ve bir süredir gözlerden uzak olan Tarık Mengüç, birkaç gün önce hastanelik oldu. Apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırılan 54 yaşındaki şarkıcının bağırsağında kitle tespit edildiği öğrenildi.

BEKLENEN HABER GELDİ
Eşi Funda Mengüç'ün “Eşim, benim dünyam. Rabbim seni bana bağışlasın. Bedenine şifa, gönlüne güç versin. Sen iyi ol, benim dünyam yine dönsün” diye seslendiği Tarık Mengüç de sevenlerinden dua istedi.
Hala hastanede olan şarkıcının merakla beklenen patoloji sonucu belli oldu. Mengüç'ün eşi Funda Mengüç, şarkıcının patoloji sonucunun temiz çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
"ŞÜKÜRLER OLSUN"
Patoloji sonucunun temiz çıktığını öğrenen Tarık Mengüç'ün gözyaşlarına boğulması ve “Allah'ım sana şükürler olsun. Sizin duanızla, Allah razı olsun” ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Funda Mengüç de videoda “Sevinç gözyaşları bunlar, hiç kanser hücresi yok. Allah sizden razı olsun, o kadar dualar geldi ki” diyerek kendilerine destek olanlara teşekkür etti.
-
tolgam 1 ay önce Şikayet EtSıkıştığınızda Allaha yalvarmayın bağlanmayın her zaman Allaha bağlanınBeğen Toplam 5 beğeni
-
münzevi 1 ay önce Şikayet Ethangi sıklıkla Allah' a sığındığını nereden biliyorsunBeğen
-
misafir7 1 ay önce Şikayet EtolurBeğen
-
Emekli mühendis 1 ay önce Şikayet EtGeçen hafta cuma namazında benim önümdeydi. Düzgün bir insandır.Beğen Toplam 2 beğeni
-
ASLAN 1 ay önce Şikayet EtAllah şifa versin çok sevindim vatansever düzgün bir insan...Beğen Toplam 7 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtMisafir 23:06 ya cevap. Adamın şirk içinde olup olmadığını nereden anladınız açıp kalbini mi yardın? Bu Selefi itikadın kendileri dışında herkesi tekfir eden bozuk itikadıdır. İmanın yeri kalptir insanın ameli ne olursa olsun Allaha ahirete ve imanın diğer rükünlerine imanı varsa o müslümandır şeriat zahire göre hükmeder. Kalpte olanını Ancak Allah bilir tekfir etmek kimsenin haddine değil.Beğen Toplam 12 beğeni
-
Misafir hayırlı 1 ay önce Şikayet EtAllah şifalar versinBeğen Toplam 4 beğeni
-
Hayretcivan 1 ay önce Şikayet EtÇok sevindim.eyi adam. Müslüman adamBeğen Toplam 4 beğeni