Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturması derinleşiyor! Her perşembe beddua seansı
Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturması yeni ihbar ve itirafçıların ifadeleriyle derinleşiyor. Örgütün yurt dışına parayı nasıl taşıdığı ortaya çıktı. İfadede ayırca devlete ve hükümete yönelik beddua seansları düzenlendiğini vurgulandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturması kapsamında Ankara'da ifade veren G. K, yapılanmanın Romanya'daki döner zincirine bir dönem arkadaşı aracılığıyla ortaklık yaptığını belirterek; yapılanmanın Romanya merkezli yürüttüğü faaliyetleri anlattı.
ÖRGÜTÜN ÜSSÜ BÜKREŞ'TE BİR ÖĞRENCİ YURDU
İfadeye göre; örgüt lideri Alihan Kuriş'in tutuklu 'sağ kolu' Ahmet Uğur Pakcan, örgütün Romanya sorumlusu ve tüm Balkanlar operasyonlarının kilit ismi...

Bükreş'te çok sayıda şubesi bulunan 'Dristor Döner' ve 'Dristor Döviz Bürosu' aracılığıyla ticari faaliyet kılıfıyla örgütün dev finans ağını yöneten Pakcan'ın, Başkent Bükreş'teki yapılanmaya ait öğrenci yurdunun da tek yetkilisi...
ÖĞRENCİLERİ "VALİZLİ KURYE" YAPTILAR
İtirafçı G.K.'nın ifadesine göre; örgütün finansal ve ideolojik merkezi haline getirilen yurtta kalan öğrenciler, Türkiye'ye tatile gönderilerek para transferi yapıldı.
İstanbul'da yapılanmanın avukatı M.A'nın yanına yönlendirilen öğrencilerin valizlerine, gizlice yüklü miktarda dolar, Euro ve sterlin yerleştirildi.
Öğrencilere "Valizleri Romanya'ya varana kadar açmayın" talimatı verildi. Kaçak yollarla çıkarılan Bükreş'e götürülen paralar, örgüt yöneticileri tarafından teslim alınarak sisteme sokuldu.

HER PERŞEMBE DEVLETE BEDDUA SEANSI!
Yurtta sadece para trafiği değil, aynı zamanda devlet düşmanlığı da aşılandığı öğrenildi. G.K, yurtta kalan öğrencilerin ve yapılanma yöneticilerinin her perşembe akşamı toplanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve hükümetine yönelik beddua seansları düzenlendiğini vurguladı.
G.K. ifadesinde; "Romanya'da ortak olduğum döner zincirine gittiğimde, ortağım olan döner dükkanlarından birini işleten arkadaşım ile 'Süleymaniye Eğitim Kültür Vakfı' yazan işyerine gittik.

15'e yakın Türk iş adamı vardı. Orada Pakcan ile tanıştım. Yurtta geçirdiğim sürede öğrencilerle sohbet etme imkânım da oldu.
İsmi Emre olan bir öğrenci ile konuştuk. Emre bana 'Her perşembe yapılanma üyeleri toplanıp hükümete beddua seansı yaparlar' dedi.
Ortağım olan arkadaşıma bunu sordum. O da beddua seanslarını doğruladı" dedi. G.K'nın anlatımları, yapılanmanın Fetullahçı Terör Örgütü'nün beddua seansları yaptığını hatırlattı.
"KURİŞ'İN TALİMATIYLA FETÖ ELEBAŞININ CENAZESİNE GİTTİ"
Tanığın bir diğer şok iddiası ise Pakcan ve Alihan Kuriş'in Bolu'daki gizli görüşmeleri oldu.

Tanık, Bolu Gövem Köyü mevkisindeki 'Binbir Evler Villa Sitesi'nin örgütün koordinasyon merkezi olduğunu ve illegal toplanan paraların burada istiflendiğini kaydetti.
Pakcan'ın Kuriş'in talimatıyla terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katıldığını ve bu durumun yurt dışı giriş-çıkış kayıtlarıyla da sabit olduğunu belirtti.
G.K. bu kirli yapıyı fark ettikten sonra Pakcan ve yapıyla tüm bağını kestiğini belirterek, yetkilileri bu karanlık ağın kökünü kazımaya çağırdı.
-
Yaşar Dadaş 3 hafta önce Şikayet EtO beddualar kendi başlarına patlayacak İnşaAllahBeğen Toplam 16 beğeni
-
Cebbar 3 hafta önce Şikayet EtBu adamin bile bile peşinden gidenler en büyük suçlu.Beğen Toplam 23 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet EtBu Milletin AHINI ve HAKKINI alın bunlardan, HİİİÇÇ ACIMAYIN.Beğen Toplam 11 beğeni
-
Meliha 3 hafta önce Şikayet EtAgzinizdan çıkan yakaniza uğrasin utanmadan beddua mi ediyorsunuz tefekkür edin bu adam ruh hastası sizi soyup soğana cevirmis dini doğru öğrenin bakın bakalım bu din hırsızı dinimizin neresindeBeğen Toplam 16 beğeni
-
İbrahim adem 3 hafta önce Şikayet EtZalimlere taraf olup, onların çıkarları için, İslamın ve ehli sünnetin kalesi olmuş bir ülkenin Hak ehli yöneticilerine yapılan beddua İMANLARININ zayi olması için yeterlidir!Musa as. ile Bel'am kıssası delildir!Beğen Toplam 12 beğeni
-
Cemil 3 hafta önce Şikayet EtSen kendi imanını korumaya çalış.Beğen Toplam 1 beğeni