CHP'nin kalesi düştü: Ayşe Ünlüce partisinden istifa edip Yeni Parti'ye katıldı!

CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, partisinden istifa etti. Ünlüce, "Tek gayem; Yeni Parti çatısı altında kimseyi ötekileştirmeden, dayanışma ve adaletle ‘hep birlikle’ güzel bir gelecek inşa etmek olacak." dedi.

GİRİŞ 21.08.2026 11:18 GÜNCELLEME 21.08.2026 13:56

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, siyasi kariyerine YENİ Parti çatısı altında devam etme kararı aldığını açıkladı.

CHP üyeliğinden ayrıldığını duyuran Ünlüce, partisinde geçirdiği dönemde verilen mücadeleyi ve kurulan dostlukları saygıyla hatırlayacağını belirterek, “Bugün itibarı ile Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden ayrılıyorum ve YENİ Parti’ye katılıyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlüce'nin paylaşımı şu şekilde:

"Bugün itibarı ile Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden ayrılıyorum ve Yeni Parti’ye katılıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında paylaştığımız emek, kurduğumuz dostluklar ve verdiğimiz mücadeleyi her zaman saygıyla hatırlayacağım. Şairin dediği gibi “ayrılık da sevdaya dahil.”

Dün olduğu gibi bugün de tek gayem; Yeni Parti çatısı altında kimseyi ötekileştirmeden, dayanışma ve adaletle ‘hep birlikle’ güzel bir gelecek inşa etmek olacak.

Hiçbir zaman değişmeyecek bir şey var: Gücümü her zaman olduğu gibi siz hemşehrilerimden alarak, şehrime ve vatanıma layıkıyla hizmet etmeyi sürdüreceğim."

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 62
  • Türk Mücahidler 58 dakika önce Şikayet Et
    partiden önce "beyin göçü" olması gerekir... âmâ....?!
    Cevapla
  • Lak 1 saat önce Şikayet Et
    Ver gazı ver gazı ayrıl
    Cevapla
  • Er-ol. 1 saat önce Şikayet Et
    Parti değiştirmek ahlaksızlık ve seçmene ihanet miydi? Şaban, Deniz, Uğur, Ertuğrul bu olaya bir cevap verin, pavyoncu yeni rakıcılar partisine geçince ihanet olmuyor mu?
    Cevapla
  • 262626 1 saat önce Şikayet Et
    Şimdi Eskişehir YENİ Partiye geçen CHP Seçmenine sorarım. İYİ Partiden istifa edip Ak Partiye geçen Nebi Hatipoğlu' nu vefasızlık ve İYİ Parti seçmenine ihanetle suçlamıştınız. Şimdi sizler ne yapmış oluyorsunuz. Her yerde her şeyde olduğu gibi size yine yaptığınız her şey mübah.
    Cevapla
  • Seyfi 1 saat önce Şikayet Et
    Anlamadigim bir iki insanın peşinde giden yüze yakın milletvekili onlarca belediye bu bir iki insan mahkemelerde hirsizlikla rüşvetle yargilaniyorlar suçları beli yarin birgun suçları sabitlendi ceza yediler bu belediyeler milletvekilleri bunların suçlarına ortak olmuyorlarmi halkimiz nasil bunların arkasında gidiyorlar oda ayrı bir cahilliktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York'u sağanak vurdu: Sokaklar sular altında kaldı, metro istasyonlarını su bastı
Ev alacak ve satacaklar dikkat! Milyonları ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de!