Sakarya'da ünlü şefin restoranında yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle ünlü restoranda yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GİRİŞ 26.09.2026 12:13 GÜNCELLEME 26.09.2026 12:26

Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki ünlü şefin restoranında yangın çıktı.

Bahçelievler Mahallesi Ata Sokak'ta, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Ahmet Şef olarak bilinen ünlü mekandan alevler yükseldi.

Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevleri ve yoğun dumanı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki yapılara sıçramaması için çalışma başlattı.

DUMANLAR HER YERDEN GÖRÜNÜYOR

Dumanlar şehrin her yerinden görünürken, restoranı saran alevlere ekiplerin müdahalesi sürüyor.

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kiralar 10 bin liradan başlıyor: Hak sahibi olmak isteyenler için geri sayım başladı!
Netanyahu’nun ABD’deki dibi göründü: Trump da mı sırtını döndü?