Taksim meydanına yüz tanıyan mobese!

1 Mayıs öncesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü de Taksim için özel önlemler aldı.

Taksim meydanına yüz tanıyan mobese!
Taksim meydanına yüz tanıyan mobese!
GİRİŞ 01.05.2009 08:51 GÜNCELLEME 01.05.2009 08:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs öncesi Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve Harbiye Cumhuriyet Caddesi'ne takviye Mobese kameraları yerleştirdi. Takılan kameraların HD özelliğe sahip olduğu öğrenildi.Yüz tanıma ve eşleştirme özelliğine sahip yüksek çözünürlüklü kameralar, 100 metreye kadar çok net görüntü alabiliyor.

Gündüz renkli çekim yapan ka-meralar, gece de siyah beyaz çekim yapıyor. Ancak sistemin kurulması halinde kameraların yüz tanıma ve eşleştirme de yapabileceği, şu anda böyle bir özelliğe sahip olmadığı belirtildi. Bu arada 1 Mayıs'ta bölgede polisler arasında koordinasyonu sağlayacak olan Mobese TIR'ı Taksim Gezi Parkı'na konuşlandı. Polis buradan tüm gelişmeleri takip edebilecek.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 3
  • murat yarmkaya 14 yıl önce Şikayet Et
    1 mayıs????. Amac bayram yapmak deyılkı,amac boyle gunlerı kullanıp ınsanları huzursuz etmek...mıtınler bahane, boyle bayramlar bahane, polıs vatandas karsı karsıya.ama cahıl olan vatandaslar kullanılıyor...cahıle yatanlarda cok tabııkı...bayramlarda turk bayragı nerde acaba,,bu bayramları kutlayanlar hangı ulkede yasadıklarınıda bılemezler tabııkı...şehıt verdık daha yenı hanı nerde mıtıng sehıler ıcın ...aksam yat bır mayıs sabah kalk bır mayıs..
    Cevapla
  • Hasan KARA 14 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz böyle şey !!!. Devlet sana 'burada yapmayacaksın' diyor, sen de ısrar ediyorsun 'ben burada yapacağım' diye. Devletimiz bu kadar aciz mi ya, bir sendikaya söz geçiremeyecek kadar... Bir de üstüne HD özellikli kamera kuruyorlar. Ayıp ya !!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • serkan tekin 14 yıl önce Şikayet Et
    Suça yardım. siz bunu yayınlayın, arananlar maskeyle gelsin, ya da maske taksın!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!