İLKAV'ın kapatılmasına ret

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğünün, İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı'nın (İLKAV) kapatılması için açtığı dava reddedildi.

İLKAV'ın kapatılmasına ret
İLKAV'ın kapatılmasına ret
GİRİŞ 16.07.2009 10:17 GÜNCELLEME 16.07.2009 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara 26. Asliye Hukuk Mahkemesindeki davanın karar duruşmasına, davacı Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğü'nün avukatı Fatma Oflaz ile davalılardan İLKAV Genel Başkanı Mehmet Pamak, Ali Bıyık ve Erdal Ardıç katıldı.

Avukat Oflaz daha önceki iddialarını tekrarlayarak, davanın kabulüne karar verilmesini talep etti.

Mehmet Pamak ise ''Toplanan delil ve belgeler ile objektif olan bilirkişi raporuna göre davanın reddine karar verilmesini talep ediyorum'' dedi.

Yargıç Ahmet Pınar, davanın reddine karar verildiğini açıkladı.

Davanın dilekçesinde, İLKAV tarafından düzenlenen bir panelde yapılan konuşmalar nedeniyle vakfın kapatılması istenmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • orhan sincar 15 yıl önce Şikayet Et
    antalya. ilkav'daki arkadaşları haklı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk turizmini baltaladılar! İspanya Türkiye'yi ikiye katladı, Yunan rakamlardan memnun
Memur ve emekliler temmuzda ne kadar zam alacak!