Albay kaçak sigaradan tutuklandı
İstanbul'da, uyuşturucu taşıdığı düşünülen bir kamyonete düzenlenen operasyonda ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili gözaltına alınan biri albay 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 13.10.2009 19:40
GÜNCELLEME 13.10.2009 19:40
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları ihbar üzerine bir kamyoneti takibe aldı. Araç, Çamlıca gişelerine girdikten sonra durdurulduktan sonra arama yapıldı.
Kamyonete yüklenmiş 10 bin karton kaçak sigara ele geçirildi. Kamyonette bulunan Topçu Albay Ç.Ç. ile 2 kişi gözaltına alındı. Albay Ç.Ç. Merkez Komutanlığı'na, diğer 2 şüpheli Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.
Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KAYNAK: (CİHAN)
YORUMLAR 1
-
Murat HAM 15 yıl önce Şikayet EtSuçlu olan cezasını çeker... Suçu işleyen herkes cezasını çekmeli. Asker, Polis, Doktor vs.. olması önemli değil. Kişi kendinden sorumludur. Keşke dokunulmazlıklar kalksa da vekillerimiz dahil herkes adalet önünde eşit olsa, Adalete güvense..Beğen