Poyrazköy iddianamesi mahkemeye ulaştı

Poyrazköy'deki bir arazide yapılan kazılarda ele geçirilen mühimmata ilişkin 5'i tutuklu 17 sanık hakkında hazırlanan iddianame, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. 300 sayfalık iddianame ve 24 ek klasörden oluşuyor.

Poyrazköy iddianamesi mahkemeye ulaştı
Poyrazköy iddianamesi mahkemeye ulaştı
GİRİŞ 19.01.2010 17:50 GÜNCELLEME 19.01.2010 17:50

Alınan bilgiye göre, ''Ergenekon'' soruşturmasını da yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca 21 ve 28 Nisan 2009 tarihleri arasında Poyrazköy Keçilik Mevkisinde yapılan kazılarda ele geçirilen mühimmatla ilgili hazırlanan iddianame, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesine yollandı.

Yaklaşık 300 sayfa ve soruşturma delillerinin içerisinde bulunduğu 24 ek klasörden oluşan iddianame, mahkemece incelenmeye başlandı. İddianamenin incelenmesi, cuma gününe kadar tamamlanarak kabul edilip edilmediği açıklanacak.

İddianamenin kabul edilmesi halinde açılacak davanın, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde görüleceği ve bu davanın duruşmalarında da ses ve görüntü kaydının yapılacağı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision'da İsrail skandalı! Hile iddiası! Avrupa ayaklandı
Soruşturmada yeni gelişme! İmamoğlu'nun sakladığı telefon ele geçirildi