Cinnet geçirip katliam yaptı: 6 ölü

İstanbul Bağcılar'da cinnet sonucu meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. 4 kişi de yaralı...

Cinnet geçirip katliam yaptı: 6 ölü
Cinnet geçirip katliam yaptı: 6 ölü
GİRİŞ 03.11.2012 00:44 GÜNCELLEME 03.11.2012 12:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bağcılar'da, eşi, 7 çocuğu ve kardeşini başlarından vurdu. Son kurşunu da kendi kafasına sıktı. Bağcılar'daki dehşette 4 kişi olay yerinde 2 kişi ise hastanede öldü. Durumu ciddi olan 4 kişinin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Olay saat 23.30 sıralarında Bağcılar Barbaros Mahallesi 6/3 Sokak'taki 5 katlı binanın beşinci katındaki dairede meydana geldi.

Tekstil işiyle uğraştığı öğrenilen Engin Sargık (36), henüz öğrenilemeyen nedenle cinnet getirdi. Engin Sargık, eşi Sacide (38), çocukları Suzan (17), Salih (16), Sevda (15), Gülcan(14), Ercan (11), Erhan (8), Abidin (5) ile kardeşi Bayram Sargık'ı siyahla başlarından vurdu. Engin Sargık son kurşunu da kendi kafasına sıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Sevda, Suzan, Salih ve Bayram Sargık'ın cesetleriyle karşılaştı.

ÖLÜ SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Durumları ağır olan 6 yaralı ise çevre hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuklardan Gülcan ile Abidin de tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Baba Engin Sargık'ın da kaldırıldığı hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Diğer yaralılarının da durumunun ağır olduğu kaydedildi.

"BİR SIKINTILARINI GÖRMEDİK"

Olay yeri Sargık ailesinin yakınlarının akınına uğradı. Basın mensuplarına tepki gösteren akrabalar, polis aracıyla karakola götürülerek ifadelerine başvuruldu. Barbaros Mahallesi Muhtarı Tuncay Fırat, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fırat, "2-3 yıldır mahallede oturuyorlardı. Bir sıkıntılarını görmedik. Sakin bir kişiydi" dedi. Çevre sakinleri de çok sayıda silah sesi duyduklarını ifade etti.

Evdeki 4 ceset incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

DEHŞET SAÇAN BABA HASTANEYE BÖYLE GETİRİLDİ

Bağcılar'da cinnet getirerek dehşet saçan Engin Sargık'ın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Sargık'a ilk müdahale İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapıldı. Beyin ölümü gerçekleşen Sargık, daha sonra Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Sargık hastaneye sokulurken güvenlik kamerasına yansıdı.



YORUMLAR 13
  • Mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    cinnet geçirmesi avrupa birliği yasaları yüzündenmiş. zaten tek sorunumuz olan şu kanunları bir değiştirsek pür-i pak bir toplum olacağız!!! insan kalitemiz o kadar yüksek ki anlatmaya kelimeler yetmez!!!
    Cevapla
  • Cem Dogdu 11 yıl önce Şikayet Et
    olayami uzulsem yapilan yorumlara mi .... evet basliktan anlasildigi uzere, neye uzulecegimi bilemiyorum. ALLAH rahmet etsin olen o guzelim insanlara. hani der ya merhum necip fazil: anlamak yok cocugum, anlamak gıbı olmak var... ne kadar haber okumayacam desemde, okumus oldum bugun ve duydum iste yine uzucu bir haber ve yine yasli gececek gunum... cehalet iliklerimize kadar islemis haberimiz yok...
    Cevapla
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    sanki kominizm milletin karnını çok doyurmuştu....gördük @ m. burak. 1989 yılında varşova paktı çöküp ülkeler dağılınca arkasında bıraktığı enkazı gördük. ahlaktan eser bile kalmayan bu sosyalist ülkelerde bir çoraba, bir kolaya, bir sigara, bir yemeğe, 10 marka kendini satan kadınları gördük. sıcak bir yemek yiyebilmek için kendini bütün gece peşkeş çeken kadınları, gencecik kızları, üniveriste talebelerini gördük. tabi siz bu tarihlerde bu ülkeler gitmediniz bilmezsiniz, ama bizler adım adım dolaştık, yıkılmış, çökmüş evleri, yolları, binaları gördük. altyapısız, kanalizasyonsuz şehirleri gördük. ama kamulaştırılmış bütün binalar parti liderlerinin, parti çalışanlarının, parti adamlarının. halk amerika'daki siyah zencilerden farksız. evet kapitalizmde aynı pislik, ama hiç olmazsa herkes aç değil.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    okullara isalam aile öğretileri gelmelidir.... avrupanın kokuşmuş yasalarını, ab ye girmek uğruna türk aile yapısına zorla enteğre etmeye kalkarsanız türk ailesinde bu tür istenmeyen katliamlar ve kadın cinayetlerinin sonu gelmez. dikkat edilirse aile içi katliamlar ve kadın cinayetleri ,kanunlarımıza ab nin kanunları enteğre edildikten sonra büyük artış gösterdi ve patlak verdi. aile bakanlığımız islam bilgisine sahip,aile içerisine girebilecek ,psikiyatrisler yetiştirmeli ve proplemli ailelere ev içinde veya hastanelerde telkin ve terapi yapmalıdır. ama öncelikle, kokuşmuş ab kanunlarından acilen vazgeçilmeli ve boşanmalar zorlaştırılmalıdır...
    Cevapla
  • TTTT&T 11 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu muhammed burak. eğer bu cinnet ekonomik bir nedenden kaynaklanıyorsa dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyeceğim ama pekte bir yakını kalmamış anlaşılan. ALLAH günahlarını affetsin ne diyelim kader.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Uzgel'den Gazze'deki direnişi yok sayan açıklama
Vatandaşı tehlikeden koruyan kanuna aykırı hareket ediyorlar! "Halka doğrultulmuş silah!"