Hamas, Başkent Tel Aviv'i vurdu

Gazze'deki Hamas Hükümeti'nin silahlı kanadı İzzettin Kassam Tugayları'nın, 3 füzeyle İsrail'in başkenti Tel Aviv'i vurduğu ileri sürüldü.

Hamas, Başkent Tel Aviv'i vurdu
Hamas, Başkent Tel Aviv'i vurdu
GİRİŞ 15.11.2012 00:02 GÜNCELLEME 15.11.2012 03:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Hamas Hükümeti'nin silahlı kanadı İzzetttin Kassam Tugayları, İsrail'in başkenti Tel Aviv ile Birşeva kentini vurdu.

İzzettin Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e 3, Birşeva kentine ise 10 grad tipi füze attıklarını duyurdu. 

İsrail'in İzzettin Kassam Tugayları Komutanı Ahmed el-Caberi'nin öldürmesiyle başlayan saldırıların ardından, İzzettin Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada ''saldırıların karşılıksız kalmayacağı'' ifade edilmişti.

YORUMLAR 6
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu mehdi deccal meselleeri israliyat kaynaklarında sıkca var lakin kur-an da yok uydurmaya devam edin. pehygamberler ve kur-an neyinize yetmedide mehdi deccal bekliyorsunuzvaz geçin bu kuru kalabalık muhappetlerinden doğru olmak savaşı kazanmak cennete gitmek için kur-anda ve sevgii peygamber efendimizin yaşamında sıkca var yoo siz mehdiyi bekleyin sonra imana eririn :)
    Cevapla
  • sami baharlar 11 yıl önce Şikayet Et
    hamas telavivi ne zaman vurmus?. keske telavivi vurasada hamas toptan yok olsa!
    Cevapla
  • İSMAİL TAHA COŞKUN 11 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun israil !!! . israil'i bu coğrafyadan silecek ve kökünü kazıyacak yavuz gibi fatih gibi yavuz gibi kanuni gibi bir hükümdar nasip et bize ya rab!!! başımızdakileri de ecdadımız gibi cesur ve kahraman eyle ya rab!!! biz acizlerinde kusurlarını da affet ya rab!!!
    Cevapla
  • ibrahim 11 yıl önce Şikayet Et
    savaşında bır adabı vardır,. daha yaşına girmemiş bebeklerin başina bomba yağdıranlar icin denecek bir soz bulamıyorum, ALLAH o bebeklerin hesabını soracaktır elbet...bır avuc yahudı ,musluman kardeşlerımızın kanını acımadan dokuyorsa 1,5 mılyarlık ıslam alemı utansın,daha diyecek sözüm yok ..
    Cevapla
  • ottomansince 11 yıl önce Şikayet Et
    evet kıyamet yaklaşıyorda ilk önce hz mehdi gelsin. tekbiri al artık çık gel artık seni bekliyoruz ya hz. mehdi al tekbiri ALLAHu ekber ALLAHu ekber ALLAHu ekber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miras kararı aileyi karıştırdı: 6 milyar doları bahçıvana verecek
Bakan Şimşek tasarruf paketini açıkladı! 'Pes' dedirten çıkış: Asıl hedef CHP