Mazıcı'nın skandal sözleri harekete geçirdi

Katıldığı bir programda Osmanlı padişahlarına "veled-i zina" benzetmesinde bulunarak hakaret eden siyaset bilimci Prof. Dr. Nurşen Mazıcı'ya kötü haber!

Mazıcı'nın skandal sözleri harekete geçirdi
Mazıcı'nın skandal sözleri harekete geçirdi
GİRİŞ 03.12.2012 08:29 GÜNCELLEME 03.12.2012 10:48
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Mazıcı'nın "İslamiyet'e göre senin ecdadın 'veled-i zina'. Cariyeye dini nihak kıymıyorlar, çocukların hepsi dini nikahsız doğuyor" şeklindeki tepki çeken sözleri için dava açacaklar.

Konuya ilişkin Vatan'a konuşan Şehzade Orhan Osmanoğlu, "Ailemize, 'veled-i zina' diyerek ağır hakaretler eden birisini hoş göremeyiz. Kendisinin bu iftiralardan dolayı özür dilemesini bekliyoruz. O hanımefendi kim ki Fatih, Yavuz, Kanuni gibi ecdadımıza bu sözleri sarfediyor. Ailemize karşı kullanılan bu ağır ifadelerle sülalemize ve kişilik haklarımıza saldırıldığı için dava açacağız" dedi.

YORUMLAR 22
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaaaaaaaaa. osmanlı türk değildir de nedir, japon mu? osmanlıda resmi devlet yazışmaları yüzde doksan dokuz oranında türkçe değil de neydi? osmanlı'da ordunun dili türkçe değil de nedir? osmanlı, devşirdiği gayri müslüm gençleri türk'e vermiyor, onlara türkçe öğretmiyordu da ne yapıyordu? osmanlı'da sarayın dili türkçe değil de neydi? osmanlıyı türkler kurmadı da, meksikalılar mı kurdu? osmanlı sultanlarına batılılar büyük türk, muhteşem türk, devlet-i aliyyeye ise türk imparatorluğu demediler mi? genellikle devşirme kökenden gelen bazı osmanlı ileri gelenlerinin zaman zaman isyancı türkmenlere merzifon eşeği benzeri hakaretlerde bulundukları doğru ama kürtler ve arnavutlar için neler söylediklerini hiç merak etmedin mi? biiiip..biiiip... abdülhamid han'ın yıldız sarayının bahçesinde türk bahçıvana hakaret eden askere, ben de türk'üm dediğini bilmiyorsan, sayemde öğrenmiş oldun.
    Cevapla
  • Doğukan Akkaş 11 yıl önce Şikayet Et
    nef arkeder. sen çok biliyorsan anlat da öğrenelim tarihimizi...
    Cevapla
  • Sahlanis 11 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı provakatörlükten başka bir şey değil. herhalde muhteşem yüz yıl dizisinin tartışmalarından etkilenerek ruh halini ortaya koymuş. acilen doktora görünmesi lazım
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaaa. lafa gelince türküz, müslümanız, osmanlıyız , selçukluyuz, karahanlıyız,gazzeliyiz, göktürklüyüz vs vs vs soy soyluyor, boy boyluyor, dini imanı kimseyi bırakmıyoruz, iş icraata ve bilgiye gelince slogandan başka elimizde hiç bir şeyin olmadığı görülüyor. müslüman türklerin selçuklu, osmanlı,din ve etnik konularında bu kadar cahil olmaları gerçekten çok ilginç. adeta bilinçli ve sistematik olarak türkler cahil bırakılmışlar. kendileri ve ötekiler hakkında bir şeyler öğrenmelerine izin verilmemiş. yüzyıllardır abuk sabuk şeylerle kafaları meşgul ve iğdiş edilmiş. bir laikçinin; cariyeliğin ,köleliğin, çok evliliğin, haremin,osmanlının ne olduğunu bilmemesi çok normal ama bir müslüman bir türk'ün bilmemesi çok ilginç ve ayıptır. islam cariyelik ve kölelik getirmemiştir ama kaldırmamıştır da. sadece disipline etmişdüzen getirmiş ve onları azad etmek için müslümanları teşvik etmiştir.
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    osmanoğlullarıan hakaret. edepsizlik etmiş. yani şimdi neyin intkiamını alıyorsun kadın. önce harem hayatını inalcık hocadan olmadı mustafa armağan hocadan bi öğren. bi öüğren bakalım dediklerinle onların tarihi kaynakları doğrumudur. teessüf ederim. yani mazıcımısınız nesiniz. sizin bu hakaretlerinizi 700 yıldır vatikan bile cesaret edip diyemedi. efenim edebi hayadan uzaklaşmyınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti