Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın lise yıllarına ilişkin açıkladığı arkadaşları olarak Durmuş Yılmaz ve Yakup İnce'yi göstermesiyle gözler bu iki isme çevrilmişti. Arınç'ın açıkladığı "lise arkadaşı" namaz kılan Abdullah Öcalan'ı anlattı.

Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı
Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı
GİRİŞ 18.12.2012 06:32 GÜNCELLEME 18.12.2012 14:34
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Hürriyet yazarlarından Taha Aksoy, şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'a Öcalan'ın o günlerini sordu.

5 VAKİT NAMAZ KILAN APO

Durmuş Yılmaz, Akyol'a yaptığı açıklamada Ankara'da bulunan Tapu Kadastro Meslek Lisesi'nde 3. sınıfta okurken, Öcalan'ın ise 1. sınıf öğrencisi olduğunu kaydetti. 5 vakit namaz kılan 5-6 kişilik bir öğrenci grubunun bulunduğunu açıklayan Yılmaz, Öcalan'ın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

"BU O İMİŞ"

Yılmaz, okul bittikten sonra aralarındaki iletişimin kesildiğini bildirirken Öcalan'ın okuldan sonra siyasala gittiğini ve yılar sonra PKK sebebiyle ismi ortaya çıkınca "Aa bu o imiş" diye hatırladıklarını söyledi.
Merkez Bankası'nda başkanlık yapan ve şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'ın Taha Akyol'a açıklamaları şöyle;

MÜTEVAZİ PASİF BİR ÖĞRENCİYDİ

"Evet dindar biriydi. Namazını kılardı. Hemen hepimiz gibi Anadolu'dan, köyden büyük şehre gelmiş bir öğrenciydi. Mütevazı, çekingen biriydi. Hatta pasif diyebilirim."

YORUMLAR 52
  • aylin kahraman 11 yıl önce Şikayet Et
    kıyamam ben ona!!. canım ya baksana namaz kılıyormuş. namaz kılıyorsa tamam ya bölsün ülkeyi helal olsun topraklarımız. namaz kılıyormuş ya şehit anneleri şimdi helal ederler haklarını. daha yazardım ama yakında bakarsın şikayet etme hakkı falan olur katil dışarıdayken ben içeride olurum.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    muhalif kardeş doğru söylüyorsun. dediklerine hiç itirazımız yok.haklısın sadece bu şahsı şirin gösterip salıvermenin altyapısı hazırlanıyor algısı bizi rahatsız ediyor.evet ayrıca kendi tebasına devlet zulüm etmez. o halde millete tepeden bakanlar bizden olmayan bize tepeden bakan milleti birbirine kırdırmaya kalkan kriptolardı devlet adına yanlış yapanlar.yani devlet değil bilakis devlet düşmanlarıydı.ayrıca bunun doğulusu batılısı olmaz.çünkü doğuluya yapılan yanlışlar misliyle batıda ücra yerlerdeki vatandaşa da yapıldı.
    Cevapla
  • muhalif 11 yıl önce Şikayet Et
    nasıl okuyorsunuz?. sayın yorumcular, neden biraz da sistemi sorgulamıyorsunuz. munis, namazında niyazında bir anadolu çocuğunu hangi güçler ne vaad ederek kabilin varisine dönderdi demiyorsunuz. kimsenin bu iblisi temize çıkarmaya çalıştığı yok, şeytanda dindarlığı nedeni ile cennete alınmıştı, ama bu yoldan çıkmasına da, cehennemliklerin başına yazılmasına da engel olamadı. ey namaz ehli olanlar, bakıp ibret alalım. çocuklarınıza sahip çıkın, imanınıza sahip çıkın, eşlerinize, kızlarınıza sahip çıkın. imansızın türkü, kürdü olmaz.
    Cevapla
  • çiçek abbas 11 yıl önce Şikayet Et
    bu daha fena doslar bu adam mürted o zaman. mürtedin katli vaciptir. neresinden bakarsan bak tutulacak bir yanı yok.
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşler neden lafazanlık yapıyorsunuz.neden sayın durmuşun gıybetini yapıyorsunuz?. haber tekrar tekrar okuyun. sayın durmuş, şeytanın kulu zalimlerin maskarasını övmüyor..bu katil af edilsin demiyor. lise yıllarında namaz kıldığını söylüyor. bizim sorgulamamız gereken,lise yıllarında ALLAH'a kul olan, namaz kılan bir genç, nasıl oldu da bu hale geldi? kimler bu insanı mankurtlaştırdı? bu ihanetin içinde kimler var ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak