Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?

İmralı Cezaevi'nde yatan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ikinci eşi olduğu ve bir çocuk yaptığı öne sürülen Meral Kıdır ilk kez konuştu. Kıdır, iddialar hakkında neler söyledi?

Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?
Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?
GİRİŞ 25.12.2012 08:57 GÜNCELLEME 25.12.2012 10:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Habertürk'ün telefonla ulaştığı Kıdır, "Hiç kimseyle konuşmak istemiyorum" dedi ve Öcalan'ın eşi olduğu iddialarını reddederek, iddiaları ortaya atanlar hakkında mahkemeye gideceğini söyledi. Kıdır'ın babasının göçmen kökenli bir astsubay olduğu, babasının görevi nedeniyle Eskişehir'de doğduğu belirtildi.

‘SONRADAN ORTAYA ÇIKTI'

Meral Kıdır'ın Öcalan'ın eşi olduğu iddialarını reddeden bir yakını, "Yakalandığı dönemde hazırlanan polis fezlekesinde bile böyle bir iddia yoktu. Zaten Suriye'de kaldığı dönemi bilen bir itirafçının ifadeleriyle mahkûm oldu. Polisin o dönem hazırladığı dosyada bile Öcalan'ın eşi ya da sevgilisi olduğuna dair bir iddia yoktu. Öcalan ile evlendiği iddiası Ergenekon davasıyla ortaya atıldı. Sadece Öcalan değil, örgütün başka yöneticileriyle evlendiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bunların hiçbiri doğru değil" diye konuştu.

EMEKLİ MAAŞI ASTSUBAY BABADAN

Meral Kıdır'la ilgili ilginç bir detay da ortaya çıktı. Kıdır cezaevinden çıktıktan sonra hayatını kaybeden babasının emekli maaşını almaya başladı. Maaş kesilince Kıdır avukatları aracılığıyla mahkemeye başvurup emekli maaşını istedi. 5 yıl süren dava sonunda birikmiş alacaklarını da alan Kıdır, halen babasının emekli maaşıyla geçiniyor. 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 5
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kişiye emeklide'mi veriliyor.?. hemen kesin, icabederse dilensin .veya chp versin .
    Cevapla
  • Onur Mert 11 yıl önce Şikayet Et
    kimse suçunu ittiraf etmez. hele hele bu derin odaklı etö işi ise ittiraf demek ölüm demektir. onun için hep inkar hep inkar.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    al sana vatansever. çakma vatanseverler ""a.öcalana çocuk doğurmak her vatansevere nasip olmaz""" derler yakında.
    Cevapla
  • erdinç soyadsız 11 yıl önce Şikayet Et
    memleketi ve halkı sömüren 2 gövdeli 1 başlı yılanımız. hala bu senaryolara devam ediliyor malesef. hepsi zaten iç içe ve birbirinin kankası. bu şekilde milleti çok uyuttular binlerce insanı telef ettiler. biz hesabını soramıyoruz dahada film fırındakları devam ediyor ama ALLAH hepsinin hesabını soracaktır ahirette.
    Cevapla
  • ali bozkurt 11 yıl önce Şikayet Et
    vah vah halimize. terörist ol milli savunmadan maaşş al.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Nisan ayı enflasyonu belli oldu