Cansız'ın komşuları suikastle ilgili konuştu

Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen Sakine Cansız'ın Tunceli'deki köyünde yaşayan komşuları, olaydan üzüntü duyduklarını söyledi.

Cansız'ın komşuları suikastle ilgili konuştu
Cansız'ın komşuları suikastle ilgili konuştu
GİRİŞ 10.01.2013 15:08 GÜNCELLEME 10.01.2013 15:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suikast soncu öldürülen 3 PKK'lı kadından biri olan Sakine Cansız'ın Tunceli il merkezine bağlı Batman köyünde yaşayan hemşehrileri, olaydan üzüntü duyduğunu açıkladı.

Cansız'ın ailesiyle komşu olduklarını ifade eden Emine Polat (80), "Komşularımızdı. Ailesiyle birbirimize gidip geliyorduk. Sakine cezaevine düştükten sonra, yaklaşık 30 yıl önce Almanya'ya gittiler. Bir daha da dönmediler. Sakine'yi tanıyordum, üzüldüm, yazık olmuş" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • mohikan 11 yıl önce Şikayet Et
    evet mertcan. evet mertcan kim zerre kadar iyiik etmişse ve kim zerre kadar kötülük etmişse karşılığını alacak, vaad var. sende bende bu hesaba dahiliz .. ama bu feodal yapı, faşist devlet zırvalarını kendine sakla, onun olmasına sebep olan bunlar .. bugün hala devlet ile halkı karşı karşıya getirmek için her yolui provakasyonu deneyen yine bunlar ..
    Cevapla
  • Mertcan Kurdoglu 11 yıl önce Şikayet Et
    mohikan. evet miletin evini bahcesini yakip koylerinde zorla cikartip cezaevlerinde turluce işkence edenler için yaşasin cehenem..
    Cevapla
  • mohikan 11 yıl önce Şikayet Et
    binlerce masum. binlerce masumun ölmesine sebep olanlar, ve o beklemedikleri hesap günü .. yaşasın zalimler için cehennem ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap