Sierra ölümü ile ilgili yeni ayrıntılar

En son Ocak'ın 21'inde saat 13.15'te Sirkeci'den Sarayburnu'na doğru yürürken MOBESE kamerasına yansıyan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin yanında bir battaniye bulundu. Olayın bir tanığı ise ilginç açıklamalarda bulundu.

Sierra ölümü ile ilgili yeni ayrıntılar
Sierra ölümü ile ilgili yeni ayrıntılar
GİRİŞ 02.02.2013 23:10 GÜNCELLEME 03.02.2013 06:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin bulunmasıyla ilgili bilgiler netleşmeye başladı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, taranan MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinden Sierra'nın ayın 21'inde saat 13.15'te Sirkeci'den Sarayburnu'na doğru yürüdüğü tespit edildi.

Genç kadının daha sonra harhangi bir görüntüsüne rastlanamadı. Bunun üzerine bugün onlarca polis, kadının görüldüğü en son noktadan itibaren bölgede araştırmayı derinleştirdi. Bu araştırma sırasında akşam saatlerinde ceset Cankurtaran'da sur dibinde bulundu.

Cesedin yanında bir de battaniye bulundu. Sierra'nın kafasının sol tarafından yara tespit edilirken küpe, saat, kolye gibi katılarının üzerinde olduğu görüldü. Polis, olayın gasp olmadığını ayrıca cesedin yanında battaniye bulunması sebebiyle de Sierra'nın öldürüldükten sonra buraya taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi yaklaşık 4,5 saat süren incelemenin ardından Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

TANIK KADINDAN "SİERRA'NIN CESEDİ BİR OTOMOBİLLE BIRAKILDI" İDDİASI

İstanbul, (DHA) ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin bulunmasının ardından emniyete gelen bir kadın görgü tanığı olarak ifade verdi.

Adının açıklanmamasını isteyen kadın, "Salı gecesi Surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan birşey sokup yada çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi.

ABD'li Sarai Sierra'nın cesedinin Cankurtaran'da bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen bir kadın ifade verdi. İfadesi sonrası gazetecilere açıklamada bulunan isminin açıklanmasını istemeyen kadın, "Gayrettepe'de oturuyorum. Salı günü kardeşime yemeğe gittim, yemek dönüşü gece 23.00 ile 23.30 arası surların dibinde bir araba durmuş orta yaşın üstündü bir erkeğin arka koltuktan birşey sokup yada çıkardığını gördüm. Bu sırada bir el gördüm" dedi.

Neden Salı günü polise gelmediğinin sorulması üzerine ise, "Kızım engel oldu. Arabayı da ben kullandığım için 'Anne yanlış görmüşsündür' dedi plakayı da alamadım . Amerikalı kadının cesedinin bulunduğunu basından öğrenince gelip ifade verdim" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • mustafa mersin 11 yıl önce Şikayet Et
    biraz yanlış yönetildi belki de sürec... bence bu olayi abd ve türkiye yanlis yönetti. düsüncem söyle; bu abd li hanimla bizim cinsel dürtüleri yüksek ve kendine hakim olamayan bir veya birkac türkiyeli vatandasimiz tanisti. bir sekilde halk dilinde ' eve kapatmak ' diye dile gelmis tabirle götürdüler. sonucunda kadini öldüreceklerini zannetmiyorum ama hesaplayamadiklari en önemli sey abd vatandası bir kadın olmasıydı. . bu olayin bu kadar dallanıp budaklanması bizim bu isi yapan vatandaşları asiri derecede korkuttu. bunun üzerine birkac gün dayanabildiler belki ama dayanamadıkları noktada kadını katledip cesedini bir kenara atmak fikrine ulastılar. eger ki aciklamalar, canli olarak bulunmasi durumunda olay basit bir sorusturma ile kapatilacak, karsi taraf yaptigi yanlis kadar ceza görecek gibi biraz daha ürkütülmeden yapilsaydı belki bir kösede serbest birakilirdi. ölüm saati belirlensin bakalim ne kadar uyacak benim teorime...
    Cevapla
  • Elcibey 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih kaardes :. 1-benim kizim yalniz basina baska ulke degil oturdugum mahalleden disari cikmaz. 2.almanyada irkcilar kac turk oldurdu hangi gastede cifte mahset oldu. ortadogudaki oldurulenler masum degilmiydi
    Cevapla
  • murat 11 yıl önce Şikayet Et
    zulm ile katledilmiş. yazık olmuş.şahsen çok üzüldüm.garip bir kadın.istanbulda tarihi yerlerin fotoğrafını çekmek amacıyla geldiği söyleniyor.belki de islama merakından dolayı arayış içerisinde türkiyeye gelmişti.bu haberlerde elbette abartı yok.nereli olursa olsun masum bir insan vahşice öldürülmüş ve istanbulda yaşayan canavarlar var.zevki uğruna bir insanı öldürüp paçavra gibi atabiliyor.kültür-turizm bakanlığı tehlike konusunda turistleri uyarmalı.birisi gelinlik giymiş otostop yaparak türkiyeyi geçme niyetiyle aynı şekilde öldürülmüştü.yine bayan bisikletli bir turist öldürülmüştü.bu kadınlar türkiyeyi nasıl bir yer sanıyorlar anlamak mümkün değil.kendi memleketlerinde farklı bir güvenlik durumu mu var medeniyetin hırçın ruhunda çıplak kadın suretlerinin etkisi büyük.şehveti kuvvetli iradesi zayıf suçlu olmaya aday bazı erkekler medyanın ve açıksaçıklık etkisiyle kolaylıkla vahşi bir hayvana dönüşebiliyor.
    Cevapla
  • Fatih ışık 11 yıl önce Şikayet Et
    elcibey. beyfendi amerikalı olarak bakma olaya insan olarak bak. senin kız çocuğun amerikada böyle olsa ne yapardın merak ediyorum
    Cevapla
  • Yusuf Avcıbaşı 11 yıl önce Şikayet Et
    uzmanları araştırmaya çağırıyorum.. terör örgütleri ölümcül hastaları özellikle intihar bombacısı seçiyorlarmış. bu abd li bayan'da da mı böyle bir hastalk vardı yoksa? bu kadar çılgınca işlere durup dururken neden kalkışmış?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Evden çalışarak para kazanmak ister misiniz?" diyerek bakın nasıl dolandırıyorlar
Derbi bitti olaylar bitmedi! RAMS Park yine karıştı