Adli Tıp Sarai Sierra raporunu açıkladı

Adli Tıp, İstanbul'da öldürülen Amerikalı kadın turistin ön otopsi sonucunu açıkladı.

Adli Tıp Sarai Sierra raporunu açıkladı
Adli Tıp Sarai Sierra raporunu açıkladı
GİRİŞ 04.02.2013 13:23 GÜNCELLEME 04.02.2013 15:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaklaşık 2 hafta önce kaybolan ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi, önceki gün Cankurtaran'da sur kalıntılarında bulunmuştu.

TECAVÜZ YOK, BAŞINA VURULMUŞ

Adli Tıp, Amerikan turistin ön otopsi sonucunu açıkladı. Buna göre tecavüz yok ve Sarai Sierra başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Polisin, Sarai Sierra'nın ölümüyle ilgili olay yerindeki aramaçalışmaları, saat 09.00'da tekrar başladı. Bugün delil aramaçalışmalarında dedektör, çim biçme makinesi ve dedektör köpek dekullanıldı. Olay yeri ve çevresinde 3 dedektör ve bir köpekle genişçaplı alan karış karış inceleniyor. Cinayetin aydınlatılmasında önemlibir ipucu olarak görülen Sierra'nın tablet bilgisayarı ile cep telefonubulunmaya çalışılıyor.

Sarayburnu- Cankurtaran arasında, surların dibindeki dehliz içindekaybolduktan 12 gün sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kurduğu özel birekibin iz sürmesi ile cesedine ulaşılan Amerikalı Sarai Sierra içininceleme devam ediyor.

40 CM YÜKSEKLİĞİNDE DEHLİZ

Sarayburnu-Cankurtaran arasında, surların dibindeki dehliz içinde kaybolduktan 12gün sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nün kurduğu özel bir ekibin iz sürmesiile cesedine ulaşılan Amerikalı Sarai Sierra için inceleme devam ediyor. Polis kaynaklarından edinilen bilgileregöre cesedin bulunduğu yer surların dibinde girişi 40 santim, içi küçükbir oda büyüklüğünde bir dehliz.

HERYERİNDE KESİK VE ÇİZİK VAR

Buradakot pantolonu ve iç çamaşırı dizine kadar indirilmiş halde cesedineulaşılan Sierra'nın kafasında derin bir yara bulunuyor. Vücudunun büyükkısmında darp sonucu oluşan çürüklerin bulunduğu ve neredeyse heryerinde çizik ve kesiklerin olduğu belirlendi. Dehliz girişinin 40santim büyüklüğünde olması nedeniyle Sarai Sierra'nın öldürüldüktensonra sürüklenerek buraya getirilmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

SAKLAMAYA MI ÇALIŞTILAR

Ayrıca ceset bulunduğunda, üzerinde tren yollarında kullanılan ahşap bloklarınolduğu, bu durum cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin cesedi saklamayaçalıştıkları tezini ortaya çıkarıyor.

YORUMLAR 3
  • coskun cevik 11 yıl önce Şikayet Et
    turist... gönüllü barış elçisi italyan hanım da tecavüz edilip hunharca katledilmişti oysa bir zamanlar bu topraklarda insanlar canlarından mallarından ırzlarından emindi.....biz batılılaşalım derken insanlığımızı kaybetmişiz ne batılı olabildik ne doğulu kalabildik....cahiliye dönemi yaşıyoruz...terör-cinayet-hırsızlık-ahlaksızlık kol geziyor ..ALLAH bize acısın merhamet etsin bize toplum olarak hidayet nasip etsin
    Cevapla
  • halimtopcu 11 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılmayacak bi şey yok.... tüh gitti güzelim turist... güzel kadınmış be yazık olmuş... ne istersiniz güzelim kadından... işte bizim memleketin çivisi çıkmış... bir daha tursit gelmez artık bu olaydan sonra.. medyanın başka işi gücü yok bu olay üzerine yoğunlaştı... türkiyem bu olayla dünya çapında kötü memleket oldu yine... bu turist kocasını ve yakınlarını amerikada bırakarak türkiyeye ne amaç için tek başına geliyor ?... ve de türkiye de öldürülüyor.. kamuoyuna fotoğrafçı olarak tanıtılıyor.. medya bu şahsın öldüğünü değilde kimin ve ne amaçlar için (arkasındaki sır perdesini) öldürüldüğünü araştırması lazım... bu kadın türkiye ye bir iş için geldi ama bu sır perdesi aralanmaz arkadaş...bakın araştırın bu kadın kesin yahudidir...
    Cevapla
  • isim siz 11 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım ?. ülkede kaybolan / ölen ilk turist bu değil herahlde bu kadar üzerine düşülmesi bu kadar haber yapılması canlı yayınlara çıkması ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karamollaoğlu dönemi sona eriyor! Kongre tarihi belli oldu! İşte öne çıkan isim
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz