Sierra cinayetinde inceleme alanı genişletildi

Cankurtaran'daki surlarda cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın ölümüyle ilgili olay yerindeki incelemeler 4'üncü gününde. Saat 09.00'da gelen, olay yeri inceleme polislerinin de yer aldığı yaklaşık 25 kişilik ekip, bugün inceleme yapılan alanı genişletti.

GİRİŞ 05.02.2013 14:42 GÜNCELLEME 05.02.2013 14:53

Polisin sabah saatlerinde başladığı olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar geniş bir alana yayılırken, Polis delil araması yapılan Cankurtaran tren istasyonundan Sirkeci istasyonuna kadar olan alanı kontrol altında tutuyor.

ABD'li Sara Sierra'nın cesedinin bulunduğu noktaya en yakın görüntüler bugün kaydedildi. Görüntülerde polisin, dehliz çevresinde ve Cankurtaran istasyonundan Sirkeci istasyonuna kadar olan tren raylarının olduğu alanda rayların kenarındaki çalılık alanlarda arama yapıldığı görülüyor.

Sur diplerinde evsizlerin kaldıkları bazı oda büyüklüğündeki yerler güvenlik şeridi çekilerek incelemeye alındı.

Yine güven timlerinden oluşan kalabalık bir polis grubu da Eminönü'nden Sarayburnu istikametine doğru tren rayları ve sur çevresinde delil arama çalışmaları yaptı. Polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya İsrail'e bilendi! Türkiye'nin uyguladığı ambargo domino etkisi yaratabilir!
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı