Ece Saygun: Babamın durumu hiç iyi değil

"Balyoz Planı" davasında 18 yıl hapisle cezalandırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun'un kızı Ece Saygun, Twitter'dan babasının sağlık durumunun kötü olduğunu açıkladı.

Ece Saygun: Babamın durumu hiç iyi değil
Ece Saygun: Babamın durumu hiç iyi değil
GİRİŞ 07.02.2013 07:58 GÜNCELLEME 07.02.2013 09:46

Ece Saygun, babasının ameliyat olması gerektiğini belirterek, şunları yazdı:

"ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

"Babamdan haberler kötü. Aldığı enfeksiyon kalbine yerleşmiş. Antibiyotik ile de geçmesi mümkün değil. Ameliyat diyorlar. Bir an önce ameliyat lazım yoksa bu seferde böbrek yetmezliğine girer diyorlar, ama ameliyatı da kaldırır mı meçhul. Ben apar topar dönüyorum Hastane "tahliye etmeniz lazım virüs kapabilir" demişti. Mahkeme tahliye etmedi. Virüs kaptı ve kalbine yerleşti. Demek cinnet böyle bir şey Şu anda havaalanındayım. İstanbul'a dönüyorum. Sinirden mi endişeden mi bilmem ellerım titriyor! Yarın hastanede konsey toplanıp ne yapılacağına karar verecekmiş.

"BABAMIN EN BÜYÜK DERDİ"

Ameliyat riski büyük, 3. olacak. Ama olmadan da olmaz diyorlarmıs.. Bütün bunlar olurken babamın en büyük derdi "annene sevgililer günü hediyesi aldın mı" la ilahe illallaaaaaahhhhhhhhh Uçağa biniyorum. Hayatımın en uzun uçuşu olacak! İyi haberlerle Görüşürüz inşallah .."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!