Müjdat Gezen yine haddini aştı!

Tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen, Silivri'de davetli olduğu bir söyleşi programında gazetecilere önce küfür ardından hakaret etti.

Müjdat Gezen yine haddini aştı!
Müjdat Gezen yine haddini aştı!
GİRİŞ 22.02.2014 11:22 GÜNCELLEME 22.02.2014 11:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Daha önce AK Parti'ye oy verenlere "aptal" dediği için 15 kişiye tazminat ödemek zorunda kalan Müjdat Gezen yine hakaret etti, bu kez gazetecilere..

Rotary Kulübü tarafından Silivri Belediyesi Fuaye Salonu'nda düzenlenen söyleşide, basın için ayrılan alana oturan bir vatandaş, görüntü alan gazetecileri taciz etti.

'ZATEN FOTOĞRAF ÇEKTİNİZ, SİZ DE GEÇİN OTURUN'

Kendilerini taciz eden bayana tepki gösteren gazetecilere, Müjdat Gezen müdahale ederek, "Zaten fotoğraf çektiniz, 3 tane fotoğraf kullanacaksınız. Siz de geçin oturun" dedi. Bunun üzerine kendilerine salonda yer bulamayan gazeteciler salondan ayrılmak istedi.

'GİDERSENİZ GİDİN ÇOK DA ŞEYİMDEYDİ'

Gezen, gazetecilerin salondan ayrıldığı esnada gazetecilere hitaben, "Siz Başbakan'dan mı öğrendiniz böyle tehdit edip şantaj yapmayı. Alo Fatihçiler mi bunlar? Giderseniz gidin, çok da ..... Bunlar kendilerini bir b....k sanıyorlar" sözleri ile ağıza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundu. Salondan ayrılan gazeteciler Müjdat Gezen'in bu sözleri üzerine Gezen hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına toplu olarak suç duyurusunda bulunacaklarını ve ayrıca tazminat davası açacaklarını belirttiler.

YORUMLAR 14
  • metin akdağ 10 yıl önce Şikayet Et
    neydi bunun adı ya!!???. ha hatırladım tamam, DARBEKATÖR BARYAM!!! .... NE DESE YERİDİR...
    Cevapla
  • A.Kerim ÜREK 10 yıl önce Şikayet Et
    GEZER. müjdat gezer,in zaten müslüman olmadığı söyleniyor.
    Cevapla
  • hatice gezeker 10 yıl önce Şikayet Et
    aynaya bakıp konuşan adam. hakaret eden darbukatör baryam.Kendini ne zannettiyse.Çokta tın
    Cevapla
  • bahadır 10 yıl önce Şikayet Et
    atış serbest. ne sallayabiliyosan salla müjdat atış serbest.Nefesin bitene kadar herşey serbest tik tak tik tak seninde zamanın işliyor aynı cümle mahluk gibi.
    Cevapla
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    yok yaa. Yaa arkadaslar zaten bu adamin ne oldugu belli ve kime hizmet ettigide belli,neden cok goruyorsunuzki bu onun icin normal,insallah secimlerden sonra siz onlari gorun kuduracaklar ama bizde o kuduruklar haledecegiz insallah,kanunlarimiz onlarin hakindan gelecek,unutmayin simdi millete soven biri oldumu hemen mahkemeye basvurun cunki bu sizin hakkiniz,devlete de sovseler bir kisi mahkemeye bas vursa onlar ceza almaktan kacamazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar