Oya Aydoğan'ın cenazesi ne zaman defnedilecek?

Oya Aydoğan'ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu. Dün hayatını kaybeden ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın cenaze töreni bugün gerçekleştirilecek. Peki Oya Aydoğan'ın cenaze töreni ne zaman gerçekleşecek? Oya Aydoğan nereye defnedilecek? Ayrıntılar..

Oya Aydoğan'ın cenazesi ne zaman defnedilecek?
Oya Aydoğan'ın cenazesi ne zaman defnedilecek?
GİRİŞ 16.05.2016 11:57 GÜNCELLEME 16.05.2016 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oya Aydoğan'ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu. Dün hayatını kaybeden ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın cenaze töreni bugün gerçekleştirilecek. Peki Oya Aydoğan'ın cenaze töreni ne zaman gerçekleşecek? Oya Aydoğan nereye defnedilecek? Ayrıntılı bilgi haberimizde.

59 yaşında hayata veda eden Oya Aydoğan'ın ani ölümü büyük üzüntü yarattı. Tüm sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğan ölüm haberi dün sabah saat 07.15'te geldi. Oya Aydoğan'ın hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklama şu şekildeydi:

"07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN İKİNDİDEN SONRA

Ünlü yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan'ın Cenazesi bugün defnedilecek. Dün sabah saat 07.15'te vefat eden ünlü oyuncu Aydoğan'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek. 

CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU'NDA ANMA TÖRENİ YAPILACAK

Oya Aydoğan için Oya Aydoğan için bugün saat 14.00’te Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda bir anma töreni düzenlenecek. Anma töreninin ardından Aydoğan’ın cenazesi Levent Camisi’ne götürülecek. Ünlü oyuncu burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı’na defnedilecek.

Ünlü sanatçının oğlu Gurur Aydoğdu'nun Hastane önünde bekleyen gazetecilerin yanına gelerek cenaze programını açıkladı. Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur, "Eminim ki Türkiye'nin çok sevdiği, benim de en değerlim Oya Aydoğan'ım bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Yarın saat 14:30 da Cemal Reşit Rey Kongre salonunda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Ulus Mezarlığı'nda defnedeceğiz. Bütün sevenlerini cenaze törenine bekliyoruz" dedi. Ulus Mezarlığı'nda defnedilmesinin kendi isteği olduğunu söyleyen Gurur Aydoğdu, "Çok değerli bir insandı. Yardımseverdi. Hastalık çok ani geldi. Ameliyattan güçlü çıktıktan sonra aslında ümitlerim yeşermişti. Ancak bir hafta sonucunda bu kötü haberi aldık. İnşallah mekanı cennet olur" dedi. 

OYA AYDOĞAN'IN DOKTORU AÇIKLAMIŞTI "HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLUN"

Türk Sinemasının ünlü isimlerinden Oya Aydoğan'ın geçirdiği rahatsılık sonrasında tedavi gördiği hastane ve doktorlardan açıklama gelmişti. Oya Aydoğan'ın doktoru sağlık durumu ile ilgili bu açıklamayı yapmıştı.

"Hastamızın sol tarafında bir tutmazlık, güç kaybı söz konusuydu. Hastanemize başvurduktan sonra yapılan tetkikler ve incelemeler sonrasında Prof. Dr. Ahmet Özkan hocamızın, anlatacağı şekilde bir ameliyat gerekliliği söz konusu oldu. Yine başta da belirttiğim üzere hastamız ilk geldiğinde nörolojik sorunları ön plandaydı. Yani beyni de olaydan etkilenmişti. Bu etkilenme sonucu zaten beyninde bir problem olduğunu düşündüğümüz hastamızın, dün itibarıyla takipte kullandığımız parametre değerlerinin daha iyi bir duruma gelmesi, kanama problemlerinin ortadan kalkması sonucunda hastamızın durumu elverdiği için tomografik olarak beyninin görüntüleme imkanımız oldu. Beynindeki hasarın tamamını yüzde 100 gösterebilen bir tetkik olmamakla birlikte aldığımız netice beyinde yaygın ödem olduğu şeklinde. Bunun da ana nedenlerinden biri olayın ilk başlangıcınden itibaren olan ve ameliyat sırasında da karşımıza sorun olarak çıkan beyine az kan gitmesidir... bunun neticesinde beyinde bir hasar oluşmaktadır. Bu hasarların bazıları geri dönüşümlü, bazıları geri dönüşümsüzdür. biz bu aşamada ciddi bir ödem olduğu, hastamızın hala sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu sizlere ifade etmek istiyoruz." dedi. Ünlü sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve doktorların herşeye hazırlıklı olunması gerektiğini ifade ettikleri öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • yrsz34328030 5 yıl önce Şikayet Et
    vefat ettiğini 2018de duydum zaten pek ünlü tanımıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini