Gülben Ergen'den kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı

Gülben Ergen'den kötü haber! Ünlü şarkıcı ikinci kez koronavirüse yakalandı. Geride bıraktığımız yılın Aralık ayında koronavirüs şüphesiyle test yaptıran ve pozitif sonucu alan Ergen tedavi süreci sonrası iyileşmişti. Gülben Ergen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyurdu. İşte Gülben Ergen'in sağlık durumu!

Gülben Ergen'den kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı
Gülben Ergen'den kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı
GİRİŞ 28.08.2021 09:34 GÜNCELLEME 28.08.2021 09:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (covid-19) salgınının etkileri sürmeye devam ediyor. Geride kalan bir buçuk sene içerisinde sanat camiası başta olmak üzere birçok kişi koronavirüse yakalanıp sevenlerini üzdü. Bu isimlerden biri de Gülben Ergen. Ünlü şarkıcı geçen senenin Aralık ayında koronavirüse yakalanmış, tedavisini olduktan sonra sağlığına kavuşmuştu. Ergen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeniden covid-19 testinin pozitif olduğunu duyurdu. İşte Gülben Ergen'in sağlık durumu hakkında son bilgiler...

Gülben Erken İkinci Kez Korona Oldu

Hayatı adeta felç eden korona, televizyon ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinden pek çok kişiye de bulaştı. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan şarkıcı Gülben Ergen, ikinci kez testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Korona oldum. Vakti ve sıram gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüz yüze eğitime başlayacaklar. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim saygım anlayışım ve minnetim sonsuz." dedi.

"Okullar Açılıyor, Çocuklarımız Rahat Etsin"

Aşı olunca korona olmuyorsunuz denmiyor. Olursanız entübe olmadan, muhtemelen hastaneye kaldırılmadan, rahat atlatabilirsiniz deniyor.” diyen Ergen, şöyle devam etti, “Okulların açılması yaklaştıkça ölüm oranları çoğalıyor. Bu bilimsel çağrıya kulak verin. Artık okullar kapanmasın. Eğitim durmasın. Bireysel örnekler hayatın her alanında geçerli ama herkes için geçerli değil. Kapalı alanlarda aşı olanla olmayanın, aynı ortamda olmalarına kısıtlamalar gelecek. Okullar açılıyor. Annesi babası aşı olmuş çocukla, olmamış çocuk arasında gerilimler olacaktır. Çocuklarımız rahat etsin.

"Tüm Dünya Bu Sınavı Veriyor"

Koronavirüsün ağır semptomlarına maruz kalmayan Ergen, daha önce yaptığı açıklamada ise "Tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki... Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden... Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım." demişti.

YORUMLAR 14
  • Bize ne 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklsm yapıyor
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    buna birşey olmaz
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlerin kaç tanesi aşılı kaç tanesi aşısız? Sağlık Bakanı bu bilgiyi de paylaşsın. Aşı olan için de olmayan için de çok anlamlı bir bilgi. Bu bilginin açıklanmasına engel bir durum yok; açıklanmıyorsa ne anlama geldiğini düşünelim?
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    açıklama her vakit yapılıyor. gündemi takip etmezsen zor duruma düşersiniz.
    Cevapla
  • Murat76 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş aşı olanların % 90 dan fazlası ayakta atlatıyor, yoğun bakıma yatanların %95 i aşısız. Ben de aşıya direndim, geç yaptırdım. Tek doz aşım vardı, kovid kaptım, şu an hastaneden yazıyorum. Eşim iki doz aşılı idi, ayakta atlattı. Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Cevapla
  • aycal 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru söyledin Mehmet kardeş
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen hergün bakan ve bilim kurulu üyeleri bu açıklamaları yaparken, sen neredeydin Murat? Ayda mı yaşıyorsun? Sana özel birifing mi verilmesi lazım!?
    Cevapla
  • Karşı görüş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi de bu moda oldu; aşı olan da korona olur ama hafif atlatır kaç gündür ünlülerle bunun reklamı yapılıyor ama sıktı artık. Sanki hiç aşı olmadan kolay atlatan yokmuş gibi … hepsi hikaye.
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni sevmiyorum. Ama Rabbim şifalar versin. Sana Rabbim den de hidayet diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu