İbrahim Tatlıses kesenin ağzını açtı! Oğlunun düğünü için 1,5 milyon lira...

Türk sanat camiasının imparator lakaplı şarkıcısı İbrahim Tatlıses oğlunun düğünü için kesenin ağzını açtı! Tatlıses'in Oğlu İdo'nun düğünü için 1,5 milyon lirayı gözden çıkardığı iddia edildi. Önümüzdeki ay dünya evine girecek olan ve babası gibi kendi de şarkıcı olan İdo Tatlıses, müstakbel nişanlısı Yasemin Şefkatli ile düğün hazırlıklarını sürdürüyor. İşte düğün öncesi son detaylar!

İbrahim Tatlıses kesenin ağzını açtı! Oğlunun düğünü için 1,5 milyon lira...
İbrahim Tatlıses kesenin ağzını açtı! Oğlunun düğünü için 1,5 milyon lira...
GİRİŞ 15.09.2021 11:35 GÜNCELLEME 15.09.2021 11:35
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

7'den 77'ye herkesin sevdiği ve şarkılarını dinlediği, sanat camiasının imparatoru İbrahim Tatlıses oğlunu evlendiriyor. Kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses için milyonları gözden çıkaran İbo kesenin ağzını açtı. İddia edilene göre İbrahim Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile dünya evine girecek olan oğlunun düğünü için 1,5 milyon lira harcamayı gözden çıkardı. Önümüzdeki ay birlikteliklerini ölümsüzleştirecek olan çiftin düğün hazırlıkları ise hız kesmeden devam ediyor. İşte düğün öncesi son bilgiler...

Tatlıses Oğlunun Düğünü İçin Servet Harcayacak!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, 7 Ekim'de gerçekleşecek düğünle dünya evine girecek. İstanbul'da gerçekleşecek düğünün heyecanı İbrahim Tatlıses'i de sardı. Tatlıses, oğlunun düğünü için bir servet harcayacak. Düğün, Zincirlikuyu'da bulunan lüks bir otelde yapılacak. Davetliler cep telefonlarına gelecek bir mesaj ve barkod uygulamasıyla düğüne girecek.

İmparator'a Düğünün Maliyeti 1,5 Milyon Lira

Tatlıses, müstakbel gelini Yasemin Şefkatli'ye gelinlik, oğlu İdo Tatlıses'e de şık bir damatlık aldı. Hiçbir masraftan kaçınmayan İmparator'a düğünün toplam maliyeti 1,5 milyon lira tuttu. Mekan kirası, süsleme, gelinlik, damatlık, Yasemin Şefkatli'ye düğün hediyesi, takılar, balayı ve konukların ağırlanması buna dahil.

YORUMLAR 24
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Hem babasının gözleri bela kız hem de oğlunun tüm klipleri Tatlises tv de sürekli gün boyunca saat başı çalıyor
    Cevapla
  • Rıza bəy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kiz çok güzel
    Cevapla
  • Avrupa 2 yıl önce Şikayet Et
    İmparator a yakışanda buydu
    Cevapla
  • Kafkasyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Barış mançonun şarkısındaki gibi kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok misali işte.
    Cevapla
  • UÇMAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanları görmeye tahammülüm yok.reziller
    Cevapla
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Hayatında hiç Tatlises tv'yi açıp baktın mi İdo klipleri çalıyor sesini bi dinlesen hatta klip analizi yapsan ne iyi olurdu gözleri bela kız güzeldi ama idonun mavisim dışındaki parçalar hele babasının tarzı değil x cihan türkücü olaydı diye dert yandı kendisi için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi