Oyuncu Şebnem Bozoklu itiraf etti! "İkinci el eşya alıyorum"

Ekranların sevilen yüzü, dizilerin başarılı oyuncusu Şebnem Bozoklu kullanılmış eşya aldığını itiraf etti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bit pazarına alışverişe gittiği anları paylaşarak, "İkinci el eşya alıyorum" dedi. Takipçileri bu paylaşımla şok olurken başarılı oyuncu alışverişine devam etti. İşte Şebnem Bozoklu'nun Instagram üzerinden yaptığı o paylaşım!

Oyuncu Şebnem Bozoklu itiraf etti! "İkinci el eşya alıyorum"
Oyuncu Şebnem Bozoklu itiraf etti! "İkinci el eşya alıyorum"
GİRİŞ 17.09.2021 15:19 GÜNCELLEME 17.09.2021 15:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk televizyonunun sevilen ismi Şebnem Bozoklu önceki gün Bebek’te görüntülendi. Daha önce sosyal medyadan bit pazarına gittiğini ve alışverişini buradan yaptığını söyleyen ünlü oyuncu, konuyla alakalı muhabirlerin sorduğu soruları cevapladı. Hesabından yaptığı paylaşımda "İkinci el eşya alıyorum" diyen Bozoklu, "Bit pazarını çok seviyorum" diye de ekledi. İşte başarılı oyuncunun itiraf niteliğindeki çok konuşulacak o açıklamaları...

"Bit Pazarına Çok Gidiyorum Çok Seviyorum"

Son olarak 'Babam Çok Değişti' adlı dizide rol alan Şebnem Bozoklu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, bit pazarına alışverişe gitmesiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Bozoklu, ”Bit pazarına çok gidiyorum. Şişli’deki Bomonti’deki bit pazarını çok seviyorum. Acayip şeyler buluyoruz. Evle ilgili şeyler alıyoruz. İyi pazarlıkçıyız." dedi.

"İkinci El Kıyafet Şahane Bir Şey"

Moda ürünlerinin çok pahalı olduğunu söyleyen Bozoklu, "Hızlı tüketim moda ürünlerinin dünyaya zarar verdiğini biliyoruz. Bu moda ürünlerini almamamız çok zor. Hepimiz seve seve alıyoruz ama biraz daha eski biraz daha ikinci el dünya için daha iyi. Özellikle az kullanılmış şeyler için tercih edilebilir. Çok daha ekonomik.” şeklinde konuştu. 42 yaşındaki güzel oyuncu, 'İkinci el kıyafet tercih eder misiniz?' sorusunu; ”İkinci el kıyafet şahane bir şey.” şeklinde cevapladı.

YORUMLAR 3
  • Doğrucu davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ev eşyası olabilir ama kıyafetin ikinci eli çok sakat satan kişide deri hastalığı farklı bir bulaşıcı hastalık olabliir dikkat edilmeli bazı mikroplar deterjanla bile zor çıkıyor dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • ömer may 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun böyle sanatçılarımızda var.
    Cevapla
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti