İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı ortaya çıktı! Gözlerden uzak büyütmüşlerdi...

Yıllar önce birliktelikleri olan Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in kızları yeniden ortaya çıktı. Geçirdiği kaza sonucu uzun süre sevenlerinden uzak kalan ve geçtiğimiz dönemde yeniden ekranlara dönen imparator Lakaplı İbo'nun ve bir dönem Yeşilçam'ın efsane oyuncularından olan Perihan Savaş'ın kızı görenleri şaşırtıyor. İşte ikilinin kızı Zübeyde Melek Akkaş’ın son hali!

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı ortaya çıktı! Gözlerden uzak büyütmüşlerdi...
İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı ortaya çıktı! Gözlerden uzak büyütmüşlerdi...
GİRİŞ 17.09.2021 12:29 GÜNCELLEME 17.09.2021 14:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen ismi, müzik sektörünün imparatoru, İbo Show programıyla gönüllere taht kuran İbrahim Tatlıses ve bir dönem oynadığı filmlerle Yeşilçam'ın en önemli isimlerinden olan usta oyuncu Perihan Savaş'ın kızı yıllar sonra yeniden ortaya çıktı. Uzun bir aradan sonra yeniden objektiflere takılan ikilinin kızı görenleri şaşkına çevirdi. İşte iki ünlü ismin beraberliklerinden dünyaya gelen Zübeyde Melek Akkaş’ın son hali...



Yeşilçam’ın usta isimlerinden olan Perihan Savaş son olarak Çukur dizi ile ekranlara gelmişti. Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer üniversiteyi bitirdi. 



Mezuniyet töreninde Zafer'i annesi ve ablası Zübeyde Melek Akkaş yalnız bırakmadı. Fotoğrafta Akkaş'ı görenler ise bir hayli şaşırdı.



İbrahim Tatlıses'in Melek Zübeyde adında bir kızı olduğunu duyan birçok kişi şaşırıyor. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in kızları Melike Zübeyde Akkaş'ı birçok kişi tanımıyor.



Anne ve babası tüm Türkiye tarafından tanınan, Melek Zübeyde Akkaş gözlerden ve kameralardan uzak büyüdü. 3 çocuk sahibi olan Zübeyde Melek Akkaş, medyadan uzak sakin bir hayat sürdürüyor.



Usta sanatçı Perihan Savaş ise oyunculuktan arta kalan vaktini kızı Melek Zübeyde Akkaş'tan olan 3 torunu ile geçiriyor. İşte Zübeyde Melek Akkaş'ın son hali...







YORUMLAR 2
  • Atakutay 2 yıl önce Şikayet Et
    Selma hayek e benzettim bir an...
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    sanatçı ve sosyeteler dindarlar nasıl 2 defa 3 defa evlenir asla kabul etmiyoruz derler kendileri 5 kadında 15 çocuk yaparlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar