Günde 2 kilo inşaat molozu yiyen kadın yok artık dedirtti! Seda Sayan şaştı kaldı...

Star TV ekranlarından yayınlanan Sabahların Sultanı Seda Sayan programında akıl almaz bir olay yaşandı. Programa konuk olarak alınan bir kadın 23 yıldır toprak yediğini iddia etti. Yıllar önce hamileyken canı toprak çeken ve o yıllardan beri toprak yediğini iddia eden vatandaş, bununla da yetinmeyip inşaat molozu da yediğini belirtti. İşte izleyenleri şaşkına çeviren o görüntüler!

Günde 2 kilo inşaat molozu yiyen kadın yok artık dedirtti! Seda Sayan şaştı kaldı...
Günde 2 kilo inşaat molozu yiyen kadın yok artık dedirtti! Seda Sayan şaştı kaldı...
GİRİŞ 29.09.2021 11:29 GÜNCELLEME 29.09.2021 11:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sabahların Sultanı Seda Sayan programına çok farklı bir konuk katıldı. Star TV ekranlarından yayınlanan programda akıl almaz bir olay yaşandı. 23 yıl önce hamileyken canı toprak çektiği için toprak yemeye başlayan kadın canlı yayında toprak ve inşaat molozu yedi. Günde 2 kilo yediğini söyleyen kadın, "Buradaki topraklar değil. Memleketten özel olarak getirtiyorum" dedi. İşte o inanılmaz olayın görüntüleri...

Kum ve Betonları Sökerek Yiyor!

Sabahların Sultanı Seda Sayan programına katılan kadının anlattıkları, hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyicileri hayrete düşürdü. Hamile olduğu dönemde camdan dışarı bakarken canının toprak çektiğini söyleyen kadın, zorlandığı için dışarı çıkamadığını ve bu süreçte evde parke altındaki kum ve betonları sökerek yediğini aktardı.

Kadın, canının inşaat molozu çekmeye başlamasını, "Balkondan bakarken renkli toprak görüyordum. Toprak yemek için aşağıya inemiyordum hamileydim. Kapıların, parkelerin altından çıkarıp yiyordum kumları, toprakları. Sonra bıraktım." sözleriyle anlattı.

"Köyden Getirtiyorum, Günde 2 Kilo Yiyorum"

12 sene sonra bir daha moloz yemeye başladığını aktaran kadın, "İki senedir devam ediyor. Günde 3-4 tane böyle alıp yiyorum. 1-2 kiloya yakın yiyorum. Engel olamıyorum kendime." dedi. Köyden moloz getirttiğini söyleyen kadın, "Buradaki topraklar değil. Köyde duvarlardan söküp getirttiğim topraklar. Köyde kardeşlerimin eski toprak evleri var.

Onların duvarlarında var bunlar başka yerlerde yok. Memleketten getirttirdim. Eşim istedi kargoyla yolluyorlar. Ne için diye sorduklarında ilaç diyorum. Kendime de yediremiyorum yani toprak yememi. Söylemek istemiyorum. Birisinin dizleri ağrıyor, dizlerine ilaç yapacakmışlar diye istedi öyle geldi.
" şeklinde konuştu.

"25 Senedir Evliyiz, Çok Üzülüyorum"

Eşinin durumuna üzüldüğünü belirten kocası ise, "Yaklaşık 25 senedir evliyiz. Toprak yiyor vücuda çok zararlı. Böbreklerinde taş çıkacak, bağırsaklarında sorun çıkacak. İnsan üzülmez mi ben ve çocuklar çok üzülüyoruz." dedi.

YORUMLAR 13
  • madenci 2 yıl önce Şikayet Et
    demir eksikliği
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Seda sayan, esra erol ve zuhal topal denen bu üçü ülkenin başına gelmiş en berbat iştir. toplumu ifsat etmekle görevli bu üçünü nasıl oluyorda bu millet izleyip bunlara para kazandırıyor.
    Cevapla
  • bir garip yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kardeşim çok doğru bir söz
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    bunda şaşılacak bisey yok. kadın Guatır hastasi.
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cocukken bende yermisim, Annemin dayisi beni Toprak yerken görünce bir Tokat atmis ondan sonra birakmisim :)
    Cevapla
  • Seda 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalsiyum, demir ve çinko benzeri bir eksikliği var. Hamilelikte ve çocuklukta sık rastlanır. Pika ismi verilen bir rahatsızlık. Bunca yıl boşuna sıkıntı yaşamış. Bir doktora başvurmak gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtınaya dayanamayan cami minaresi yıkıldı
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!