MasterChef yarışmacısı Araz'ın eşi bakın kim çıktı! Galatasaray'da oynayan ünlü sporcu...

Yaptığı yemeklerle adından söz ettiren MasterChef yarışmacılarından Araz Aknam, özel hayatıyla da takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Aslında sporcu olan Araz, bir dönem Amerikan Futbolu oynamış ve Türkiye Milli takımının da formasını terletmiş. Bir ara Fenerbahçe forması bile giyen Aknam'ın eşi de sporcu çıktı. Hem de eskiden Galatasaray forması giyen bir sporcu. İşte Araz Aknam'ın sporcu eşi!

MasterChef yarışmacısı Araz'ın eşi bakın kim çıktı! Galatasaray'da oynayan ünlü sporcu...
MasterChef yarışmacısı Araz'ın eşi bakın kim çıktı! Galatasaray'da oynayan ünlü sporcu...
GİRİŞ 28.09.2021 12:14 GÜNCELLEME 28.09.2021 12:14

TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef programı yarışmacıları adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak kadroya yedeklerden dahil olan Araz Aknam'ın başarılı yemekleri ve takım içindeki uyumu herkes tarafından taktir edildi. Araz adından sadece yaptığı yemeklerle değil, özel hayatıyla da söz ettiriyor. Aknam bir dönem profesyonel olarak Amerikan Futbolu oynamış. Bu branşta çok iyi olan MasterChef yarışmacısı Fenerbahçe ve Türkiye Milli Takım forması da giymiş. Araz Aknam'ın kendi gibi sporcu olan eşi de bir dönem Galatasaray formasını terletmiş. İşte detaylar...

MasterChef Araz kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Araz Aknam hangi ünlü ile evlidir? MasterChef Araz kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Araz Aknam hangi ünlü ile evlidir?

Araz Aknam ve Eşi Ecem Alıcı Sporcu Çıktı!

MasterChef'in başarılı ismi Araz Aknam geride kalan dönemlerde profesyonel olarak sporla ilgilendiği ortaya çıktı. Aknam'ın Amerikan Futbolu sporunu profesyonel olarak yaptığı, hatta bir dönem Fenerbahçe forması bil giydiği biliniyor. Azeri asıllı isimin Türkiye A Milli Amerikan Futbol Takımı forması giydiği bilgisine de ulaşıldı.



Araz Aknam'ın kendisi gibi sporcu olan eşi Ecem Alıcı ise bir voleybol oyuncusu. Profesyonel olarak voleybol oynayan Alıcı bir dönem Galatasaray Voleybol Takımı forması da giymiş. Ecem Alıcı şimdilerde ise Aydın Büyükşehir Belediye takımında oynuyor. 

Araz Aknam'ın dikkat Çeken Diğer Özellikleri

Araz Aknam 2012-2016 yılları arasında Amerika'da eğitim gördü. Bu tarihlerde Amerikan Futbolu oynamaya başlayan ve İstanbul'a geldikten sonra bu spora devam eden Aknam, milli takımda forma giydiği dönemde Türkiye'nin Romanya'yı yendiği 61-0'lık maçta forma giydi. Aknam, İngilizce, Azerice, Türkçe, Almanca ve İspanyolca olmak üzere toplamda 6 dil biliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye