İbrahim Tatlıses'in eski eşinden zehir zemberek açıklama! Adalet Sara açtı ağzını yumdu gözünü...

Türk müziğinin sevilen ismi İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Tatlıses'in 'İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı' sözlerine kayıtsız kalmayan Sara eski eşinin açıklamalarını yalanladı. Adalet Sara'nın oğlu Ahmet Tatlıses'te annesine sosyal medya üzerinden destek verdi. İşte her iki tarafın yaptığı açıklamalar!

İbrahim Tatlıses'in eski eşinden zehir zemberek açıklama! Adalet Sara açtı ağzını yumdu gözünü...
İbrahim Tatlıses'in eski eşinden zehir zemberek açıklama! Adalet Sara açtı ağzını yumdu gözünü...
GİRİŞ 30.09.2021 12:48 GÜNCELLEME 30.09.2021 12:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programında Asiye Acar'ın sorularına yanıtlayan İbrahim Tatlıses itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Birçok evliliğinden çocukları olan Tatlıses 'İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı' şeklinde bir açıklama yaptı. Bu sözler üzerine sosyal medya aracılığıyla bir metin yayınlayan İbo'nun eski eşi Adalet Sara, İmparator'un sözlerinin asılsız olduğunu ifade etti. İşte itiraf niteliğinde o açıklamalar...

Babalık Vazifesinin Ne Yazık ki Yapmadı

Adalet Sara, eski eşi İbrahim Tatlıses'in "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şanlıurfa'da yaşayan Adalet Sara, "Yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı."

"Hiçbir Maddiyat Beklemedik"

"Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha önceden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı. Daha sonra Müslüm Mert’imin annesi (Allah rahmet merhamet cennet mekan eylesin) lösemi illetinden vefat ettikten bir müddet sonra Ahmet Rüzgar’ın annesi Tülay ile evliliğinde İbrahim Bey’i aradım."

"Kız Evladına da Babalık Yapmadı Bahaneler Sundu" 

"Hiçbir maddiyat beklemediğimizi, daha önce yapmış olduğu hatayı tekrarlamaması için düğüne katılmasını rica ettim ve düğün zamanında ne yazık ki “Antalya’da konserim var” diyerek bir yabancı gibi düğüne çelenk gönderdi. Telefonla arayıp tebrik bile etmedi. Dünür olarak gelinleri istemeye bile gelmedi. Oğlum Ahmet Salim’e her iki evliliğin de de hiçbir maddi yardımda bulunmadı. Büyük kızım Gülşen Sara’yı ablamın oğlu yeğenime görücü usulüyle isteme talebinde bulununca İbrahim Bey’i aradım. Hiç olmazsa kız evlat olması dolayısıyla bu kez babalığını yapmasını söyledim ve yine aynı bahaneler."

" 'Düğüne Falan Gelemem' Dedi"

"Bizler yüce dinimizin esaslarına, örflerimize ve geleneklerimize bağlı olduğunuzdan ablamlar rica ettiler, İbrahim Bey Ankara Çakır Gazinosu’nda sahne alıyordu. Ankara’ya kaldığı otele gittik, damadın abisi Mahmut, Allah’ın emri ve peygamberin kavli ile İbrahim Bey’den Gülşen Sara kızımızı istedi. 'Tamam daha iyi, hiç olmazsa akrabadır' diyerek olumlu cevap verdi. Şanlıurfa’ya döndük ve ne yazık ki yine hiçbir yardımda bulunmadı. Yine de telefon açıp düğün için kendisini müsait olacağı bir tarih istedik.



'İstediğiniz zaman yapın ben kız babasıyım, düğüne falan gelemem' dedi ve ne düğüne geldi ne de aradı. Ne acayip Melek Zübeyde’nin düğününe katıldı ve düğünde su dağıttığını söyleyen yine kendisi. Küçük kızım Gülden Ferah için de görücü usulüyle istenmek talebinde bulunulduğunda yine aynı şeyleri yaşadık."

Her Üç Çocuğumun Evliliğinden Haberi Vardı

"Her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı ve üçünde de baba olarak oluru alındı. Ne gelin kızımızın ne de kızımızın istenmesinde bulunmadı. Torunlarım Müslüm Mert, Burak Faruk, Ahmet Sait, Ahmet Rüzgar, Ahmet Aslan, Berfin, Hatice Vera ve Tülin… Doğumlarında ve sünnetlerinde de aynı şeyleri yaşadık.



İbrahim Bey 1994 yılından şimdiye kadar oğlum Ahmet Salim’in evine üç kez gitmiştir. Şimdiye kadar ise Gülşen Sara ve Gülden Ferah kızlarımın evine bir kez dahi gelmemiş, görmemiştir. İbrahim Bey’in haberi vardı herhalde malum rahatsızlığından dolayı hatırlamıyorsa mazurdur ama eğer değilse ki yapılan adaletsizliği zaten kör kadı, sağır sultan bile duyuyor, görüyor."

"Evlatlarım Sizlerden Özür Dilerim"

"Sözün kısası şudur ki, haberi vardı. Eğer haber dediği sevgili beraberliği ise kızlarım ve torunlarım bundan uzaktır ve bu açıklamaya yaptığım için evlatlarım sizlerden özür dilerim. Eğer söylemiş olsaydım, sizler yapmadığınızla suçlanmanın üzüntüsünü, her haksızlığı yaşayıp sinenize çektiğiniz gibi bunu da çeker, bana izin vermezdiniz."

YORUMLAR 9
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Belki doğru belki yalan, fakat hiç bir şey göründüğü gibi pembe değil. Ne şaşırdık ne de şok olduk. Medya, şan şöhret yalan palan, iki yüzlülükler, göz boyamalar. En önemlisi koca koca BEN'ler, şişmiş semirmiş egolar nefisler, rantlar, kuyu kazmalar. Çıkara dayalı sahte dostluklar gülümsemeler. Beş para etmez fani hayal perdeleri şov dünyaları, insan ilişkileri Değerli sanılan geçici boş dünya.
    Cevapla
  • Bir Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize sadece Allah'tan (Celle Celalühü), Rasulullah'tan (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ve Allah'ın dostlarından fayda var kardeşlerim. Rabbim bu necip milletin ölçüsünü tekrardan Kur'an ve sünnet yapıp, yine ümmetin başına halife eylesin. Amin.
    Cevapla
  • Tuzla 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede en ust makamdan sokaktaki insana Kadar herkes kendi tiyatrosunu oynuyor
    Cevapla
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    işte malum medya böyle insanları gözümüze gözümüze adam gibi adam beyefendi diye soktu aslında bizim halkda da var çoğunu bildiği halde prim verdi ve halada adam gibi adam diye gözümüzün önünden eksik etmek istemiyorlar ama geçmişte de dinlemez bakmazdım programlarına şimdi de adam gibi adam mı arıyorsunuz rahmetli NEŞET ERTAŞ buna bir örnektir gönül adamıydı mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    ekranda sürekli ağlıyor ağlamak yerine biraz da ailen ile ilgilen bu kadar çocuğun var meden ilgilenmiyorsun bir sanatçıya yakışır mı
    Cevapla
  • Yolcu44 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne ağlaması yaaa...ne için kim için ağlıyor...hepsi duygu sömürüsü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular