Canan Ergüder peruğunu çıkarttı! Ünlü oyuncu kanser olmuştu, işte son durumu...

Oyunculuk hayatında büyük projelerde yer alan, Behzat Ç. dizisinde oynadığı karakterle ün kazanan başarılı oyuncu Canan Ergüder kansere yakalanmıştı. Uzun bir süre tedavisi devam eden oyuncu son durumu hakkında bilgi verdi. Son olarak peruğunu çıkartan Ergüder, durumunun iyiye gittiğinin sinyallerini verdi. İşte Menajerimi Ara dizisinin oyuncularından Canan Ergüder'in açıklamaları!

Canan Ergüder peruğunu çıkarttı! Ünlü oyuncu kanser olmuştu, işte son durumu...
Canan Ergüder peruğunu çıkarttı! Ünlü oyuncu kanser olmuştu, işte son durumu...
GİRİŞ 04.10.2021 11:56 GÜNCELLEME 04.10.2021 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Televizyonlarında yer alan Güllerin Savaşı, Behzat Ç. Menajerimi Ara gibi dizilerde başarılı performansıyla göz kamaştıran ünlü oyuncu Canan Ergüder geride kalan süreçte kansere yakalanmış ve zor günler geçirmişti. Durumuyla alakalı gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncunun peruğunu çıkarttığı görüldü. Son durumu hakkında bilgi veren Ergüder'in sağlığına yavaş yavaş kavuştuğu gözlemlendi. İşte Canan Ergüder'in açıklamaları...

Meme Kanserine Yakalanmıştı

Son olarak Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle seyirci karşısına çıkan Canan Ergüder, geçtiğimiz mart ayında meme kanserine yakalanınca diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tedavi sürecine başlayan Ergüder "Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim" mesajını paylaşmıştı. Setlere ara veren ve kemoterapi tedavisi görmeye başlayan Ergüder, geçtiğimiz aylarda ameliyat olmuştu. 

Kemoterapi ve Radyoterapi Bitti

Ergüder, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir hastaneden çıkarken objektiflere yansıdı. Tedavi nedeniyle dökülen saçları tekrar çıkmaya başlayan 44 yaşındaki oyuncunun keyfinin yerinde olduğu görüldü. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Canan Ergüder, "Tetkiklerimi yaptırdım." diye konuştu. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ergüder, "İyiyim, sağlıklıyım. Geri dönmeye çaba gösteriyorum. Kemoterapi ve radyoterapi bitti." dedi.



Ergüder "Bundan sonra altı ayda bir kontrol var. Bu biten bir süreç değil, kontrol edilen bir süreç." ifadelerini kullandıktan sonra oradan uzaklaştı. Ergüder, gönderisine, "Doğanın içinde muhteşem insanlarla, muhteşem sohbetler sonrası rahatlama çok çok güzel." ifadelerini not düşmüştü. Daha önce de 'Sadan Hanım' filminin galasında yeni imajıyla kamera karşısına çıkan Ergüder, sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmıştı.

Tedavisi Bitiyor, Geri Dönmek İçin Gün Sayıyor

Geçirdiği sıkıntılı günlerle ilgili konuşan oyuncu, "İyiyim, gayet iyiyim. Toparlıyorum. Zor bir süreçti. En azından dış tedaviye yönelik tedavim bitmek üzere. Kemoterapi bitti, radyoterapi kaldı." diyerek, yaşadığı süreci anlatmıştı. Öte yandan Canan Ergüder, 15 Temmuz'da 44 yaşına basmıştı. Ergüder'i akşam yemeğine çıkaran Kenan Ece, eşinin doğum gününü sosyal medyadan da kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Kenan Ece, gönderisine, "İyi ki doğmuş güzelim." notunu düşmüştü.



Ünlü oyuncu da ailece verdikleri bu pozu, "En başta aileme ve sonra doğum günümü kutlayan, bağışlar yapan, bana videolar hazırlayan, hediyeler gönderen herkese bu günde beni çok özel hissettirdiğiniz için gönülden teşekkür ederim." sözleriyle Instagram'dan yayınlamıştı. Ergüder'in neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmamıştı.

YORUMLAR 1
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sağlık versin sevdiklerine bağışlasın inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'