Komedyen İsmail Baki Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ı topa tuttu! Videomu kaldırttı ama...

Katıldığı bir Youtube programında gündeme dair açıklamalarda bulunan ünlü komedyen İsmail Baki yaşadığı ilginç olayı itiraf etti. Yaptığı taklitlerle ünlenen Baki'nin Kemal Sunal'ı taklit ettiği bir videosunun, ünlü sanatçının oğlu Ali Sunal tarafından zorla kaldırıldığını söyledi. İsmail Baki ayrıca Ali Sunal'ın hassasiyetine inanmadığını vurgulayarak, "Videomu kaldırttı ama samimiyetine inanmıyorum" dedi. İşte detaylar!

Komedyen İsmail Baki Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ı topa tuttu! Videomu kaldırttı ama...
Komedyen İsmail Baki Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ı topa tuttu! Videomu kaldırttı ama...
GİRİŞ 10.10.2021 18:25 GÜNCELLEME 10.10.2021 18:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsmail Baki başından geçen üzücü olayı katıldığı bir Youtube programı aracılığıyla itiraf etti. Başarılı taklitleri ile sevilen ve ün kazanan oyuncu İsmail Baki, yaptığı bir Kemal Sunal taklidinin yayından kaldırıldığını söyledi. Bunun sebebinin ise rahmetli oyuncu Sunal'ın oğlu Ali Sunal olduğunu belirtti. Baki, Ali Sunal'ın menajerinin kendi menajerini arayarak 'sizi dava ederiz o videoyu kaldırın' dediğini söyledi. Yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyleyen ünlü komedyen, Ali Sunal için 'videomu kaldırttı ama samimiyetine inanmıyorum' şeklinde konuştu. İşte İsmail Baki'nin yaşadığı o olayın detayları...

"Ali Sunal'ın Menajeri, 'Videoyu Kaldırın, Yoksa Sizi Dava Ederiz' Dedi"

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan İsmail Baki, yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamalarla gündeme geldi. Ünlü komedyen ve oyuncu İsmail Baki Tuncer, Kemal Sunal taklidinden dolayı Ali Sunal'la yaşadığı sorunu anlattı. Baki, yabancı bir vatandaş tarafından kendi yaptığı Kemal Sunal taklidine, Kemal Sunal'ın yüzünün giydirilme videosunu çok beğendiğini ve bunu paylaştığını söyledi. 

Ancak videoyu paylaştıktan sonra Ali Sunal'ın menajerinin kendi menajerini aradığını ve 'Videoyu kaldırın, Ali bey rahatsız oldu, eğer videoyu kaldırmazsanız sizi dava ederiz' dediğini söyledi. Yaşanan olaydan büyük rahatsızlık ve üzüntü duyduğunu söyleyen İsmail Baki videoyu kaldırdığı da itiraf etti.

"Ali Sunal'ın Samimiyetine İnanmıyorum"

Yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirmek için Ali Sunal'ı aradığını ancak ünlü ismin telefonuna bakmadığını söyleyen İsmail Baki, daha sonra yaşanan olayla da şok olduğunu itiraf etti. Baki, "Benim taklit videomu kaldırıp büyük banka reklamında oynadı. Onu samimi bulmuyorum" diyerek Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a sitem etti. İsmail Baki ayrıca, "Kemal Sunal Ali Sunal'ın babası olabilir ama hepimizin babası aslında. Ne haddimize saygısızlık yapmak. Sadece onu güzel bir şekilde anmak istedik." dei.

YORUMLAR 5
  • yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail baki daha öncede cübbe sarıkla dalga geçiyordu Cübbeli Ahmet hocanın taklidini yapıyordu islamla alay ediyordu onlarıda unutmadık
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba ali sunal kendisini komikmi sanıyor kaç film çekmiş ne babası üzerinden para kazaniyor
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    gündeme gelme çabaları. bigo 'daki yayınlardan iyi para kazanamıyor galiba
    Cevapla
  • deli esnaf 2 yıl önce Şikayet Et
    kemal sunal hepimizin babası değil.
    Cevapla
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    ali sunal ismail bakiden komik değil. babasının gölgesi sadece.ali sunal sanatçı mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular