İmparator Tatlıses'in düğününde Gülben Ergen ve Hülya Avşar yoktu! İbo itiraf etti...

Türk müziğinin efsane ismi, İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde Yasemin Şefkatli ile dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin de katıldığı düğünde İbo'ya yakınlığıyla bilinen bazı isimlerin yer almaması ise merak uyandırdı. Gözler Hülya Avşar ve Gülben Ergen'i aradı. İbrahim Tatlıses'ten ise konuyla alakalı açıklama gecikmedi...

İmparator Tatlıses'in düğününde Gülben Ergen ve Hülya Avşar yoktu! İbo itiraf etti...
İmparator Tatlıses'in düğününde Gülben Ergen ve Hülya Avşar yoktu! İbo itiraf etti...
GİRİŞ 19.10.2021 11:25 GÜNCELLEME 19.10.2021 11:26

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses geride kalan günlerde Yasemin Şefkatli ile evlenmişi. İmparatorun kesenin ağzını açıp hiçbir masraftan kaçmadığı düğüne ise tabiri caizse ünlü yağdı. Hem İbo'nun hem de oğlu İdo'nun sanat dünyasından dostu olan, hemen herkesin tanıdığı birçok isim düğündeydi. Ancak gözler Tatlıses'in eski dostlarından Hülya Avşar ve Gülben Ergen'i aradı. İki isminde düğünde yer almaması akıllara Tatlıses ile bir küslük mü var sorusunu getirdi. İmparator ise konuyla alakalı sessizliğini bozdu. İşte İmparatorun açıklamaları...

Avşarkızı ve Ergen'i Derya Tuna İstemedi İddiası

Geçtiğimiz yıl aile arasındaki sade bir törenle nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli,7 Ekim'de Raffles Otel’de gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. 550 kişinin katıldığı düğünde İbrahim Tatlıses'in kadim dostu Hülya Avşar ile şarkıcı Gülben Ergen yoktu. Avşarkızı ile Gülben Ergen'in Derya Tuna engeline takıldığı iddia edildi. İbrahim Tatlıses'ten açıklama gecikmedi.

"Yazılan ve Çizilenlerle Hiç Alakası Yok"

Oğlunun en mutlu gününden sonra yapılan spekülasyonlara İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından cevap verdi. İmparator, "Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok Hülya Hanım'ın yardımcısı korona olmuştu 'Gelmeyeyim çünkü benim yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar, yoksa gelmez miyim? Misafirleri riske atmamak için gelemiyorum' dedi. Gülben Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti... Olay bundan ibarettir. yok Derya Hanım istememiş de, falan da filan... Konu budur arkadaşlar!" şelinde konuştu. 

İşte İhtişamlı Düğünde Yaşananlar

  • Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahta Necdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

  • İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, nikah öncesi İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, Ayşegül Şarlı ve Sinan Şefkatli yer aldığı aile pozunu verdi.

  • İdo ile Yasemin'in düğününe Melek Zübeyde dışındaki kardeşleri katılmadı. Ahmet Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada'nın düğüne neden katılmadığı merak konusu oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti