Efsane dizi Leyla ile Mecnun'da yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Beraber sahneleri yok...

Yayınlandığı dönem TRT ekranlarına hemen her yaştan izleyiciyi ekrana kilitleyen efsane dizi Leyla ile Mecnun yeniden başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın TRT'de bulunan telif haklarını satın almasıyla beraber büyük özlem duyulan yapım EXXEN ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ise herkesi şok etti. Yeniden başlayan yapımda iki usta isimin sahnesi yok...

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'da yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Beraber sahneleri yok...
Efsane dizi Leyla ile Mecnun'da yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Beraber sahneleri yok...
GİRİŞ 20.10.2021 11:27 GÜNCELLEME 20.10.2021 11:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun aradan 10 yıldan sonra yeniden setlerde hayat buldu. Final yaptığı dönemde birçok kişi tarafından büyük hayal kırıklığı yaşatan yapım, Acun Ilıcalı'nın telif haklarını TRT'den almasıyla beraber yeniden çekilmeye başladı. Yine Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN ekranlarında yayınlanan yapım ile ilgili ise seneler sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Efsane dizinin ilk yıllarında tartışma yaşayan Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt'un (Erdal Bakkal) yeni dönemde birlikte sahnesi yok. Sebebi ise duyanları şaşkına uğrattı...

Aralarındaki Küslük Yüzünden Beraber Sahneleri Yok

Birsen Altuntaş'in haberine göre, “Leyla ile Mecnun” 10 yıl sonra Exxen için yeniden çekilmiş, fenomen dizinin yeni bölümleri büyük ilgi görünce de geçen günlerde 2. sezon çekimleri başlamıştı. Ancak tüm eski kadronun yeniden bir araya geldiği dizide bir ayrıntı seyircinin gözünden kaçmadı. Dizinin Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt ile İskender’i Ahmet Mümtaz Taylan’ın beraber hiç sahnesi yoktu. Bu durumun iki oyuncunun küs olmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. 

Set Çalışanlarına Mobbing Yapıp Hakaret Ediyordu

Üstelik bu küslük kamera arkası çalışanlarından alınan bilgiye göre yaklaşık 9 yıl öncesine, yani dizinin TRT’de yayınlandığı günlere kadar dayanıyor. Set çalışanlarına karşı sürekli kaba tutumlar içinde olduğu ve mobbing yaptığı öne sürülen Ahmet Mümtaz Taylan’la yardımcı yönetmenin kavgasının bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.



Set çalışanlarından aldığım bilgiye göre Leyla ile Mecnun'un dağ başında çekilen bir sahnesinde yardımcı yönetmen, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sürekli bağırmasına ve hakaretlerine dayanamayıp “Yeter, artık senin bağırmalarına, aşağılamalarına katlanamıyorum, evli barklı adamım ben" deyip çekim ortasında ekibiyle beraber işi bıraktı ve yine aynı sezonda set amiri birkaç kez “Ekibime küfretme” diyerek Taylan’ın üzerine yürüdü ve yumruklaşma son anda önlendi.

Cengiz Bozkurt "Ben Bu Adamla Hiçbir Yerde Sete Çıkmam"

Cengiz Bozkurt yaşanan tüm bu olayların ardından “Adam güle oynaya çekeceğimiz dizinin her gününü bize zehir etti, ben bu adamla hiçbir yerde sete çıkmam” diyerek Taylan’ın olduğu setlerde çalışmayacağını duyurdu. Üstelik Netflix Türkiye’ye ilk giriş yaptığı dönem yerli projelerine ‘Leyla ile Mecnun’ ile başlamak istediği, tüm ekibin bu teklifi kabul etmesine rağmen Cengiz Bozkurt “Hayır” dediği için dizinin çekilemediği öğrenildi.

Cengiz Bozkurt Israrlara Dayanamayıp Diziye Dahil Oldu

Bu nedenle dizi, Acun Ilıcalı Exxen için TRT’den haklarını alanına kadar askıda kaldı. Ilıcalı’nın hakları almasının ardından da Cengiz Bozkurt’un başlarda ikna olmadığı ama daha sonra yakın arkadaşları Ali Atay, Serkan Keskin ile Onur Ünlü’yü kıramadığı ve sette Ahmet Mümtaz Taylan’la bir araya gelinmemesi şartıyla dizide rol almayı kabul ettiği ortaya çıktı.

YORUMLAR 2
  • senol32 2 yıl önce Şikayet Et
    görüş olarak ikiside birbirini aratmaz oyuncu dünyasında inançsızlık devlet düşmanlığı moda olmuş çoğunluğu pkk destekçilerinin samimi dostları siz anlayın artık öyle olmazsanız iş alamazsınız o camiada yaşatmazlar,bu camiadan nemalanmak istiyorsan toplumun ahlakını yaşam tarzını batının aile kavramı çökmüş düzenine özendiren yapımlarda yer almalısın....
    Cevapla
  • TurcoBEY 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Mümtaz geçen yaşanan ödül töreni olayında Tamer Karadağlı'ya da çatmış ne tarafta olduğunu göstermişti. Yazık... oysa ki rolüne bakınca ne iyi bir baba gibi duruyor, rol işte..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer