MasterChef yarışmasından elenen Emre Büber ile ilgili gerçek ortaya çıktı! Ayrılmak zorunda kaldı...

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye yarışmasıyla ilgili akıl almaz bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın beğenilen isimlerinden biri olan Emre Büber'in elenmesi herkeste şok etkisi yaratmıştı. Gözyaşlarıyla programa veda eden Büber'in aslında elenmediği, rahatsızlığı sebebiyle yarışmadan ayrıldığı iddia edildi. İşte MasterChef yarımsı ile ilgili o çarpıcı iddianın detayları!

MasterChef yarışmasından elenen Emre Büber ile ilgili gerçek ortaya çıktı! Ayrılmak zorunda kaldı...
MasterChef yarışmasından elenen Emre Büber ile ilgili gerçek ortaya çıktı! Ayrılmak zorunda kaldı...
GİRİŞ 11.11.2021 12:31 GÜNCELLEME 11.11.2021 12:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye programa inanılmaz bir iddia ile gündeme geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü nefesleri kesen efsane yemek yarışmasında eleme geceleri herkesi üzüyor. Son olarak yarışmadan elenerek ayrılan Emre Büber izleyicileri hüsrana uğratmıştı. Ancak ortaya atılan iddia da başarılı yarışmacının bilerek elendiği yönünde. Büber'in yakalandığı bir hastalık sebebiyle bilerek elenmek istediği ve ayrıldığı söylendi. İşte o akıl almaz iddianın detayları...

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre kaç yaşındadır ve nerelidir? Emre Büber elendikten sonra... MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre kaç yaşındadır ve nerelidir? Emre Büber elendikten sonra...

Emre Büber İle İlgili Acı Gerçek! Parkinson Teşhisi Konuldu...

MasterChef programının sevilen ismi Emre Büber elenmesiyle herkesi şok etmişti. Ortaya çıkan gerçek herkesi kahretti. Başarılı yarışmacının yakalandığı Parkinson hastalığı dolayısıyla bilerek elenmek istediği iddia edildi. Bu olaydan sonra Emre Büber'in Avusturya biletini aldığı ve yaşadığı yere geri dönüleceği öğrenilmişti. Ancak Acun Ilıcalı yaptığı teklifle beraber Emre'yi dönüş fikrinden vazgeçirdiği söylendi.

Acun Ilıcalı Yaptığı Teklifle Emre Büber'i İkna Etti

Konyalı olan ancak Avusturya'da büyüyen ve yaşayan Emre Büber gerek kişiliği, gerek mutfak bilgisi ve gerekse yaptığı yemekleriyle beğenilen bir aşçıydı. Ünlü fenomen Ata Benli'den bu elenmeyle ilgili herkesi kahreden bir iddia geldi. Ata Benli'nin söylediğine göre Emre Büber'e 'parkinson' teşhisi konulmuştu. 

Ancak Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan TV8'in patronu Acun Ilıcalı, ona ret edemeyeceği bir teklif sundu. Acun Ilıcalı, yarışmacıya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde cömert bir iş teklifinde bulundu. Avusturya’ya dönmesine gerek kalmayan Emre, bundan böyle hem tedavisini olup, hem de sevdiği işi yapabilecek.

Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef Emre Büber'den Övgüyle Bahsetmişti

Emre Büber'in elendiği gece kendisi hakkında yorumlarda bulunan yarışmanın jüri üyelerinden Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef, başarılı oyuncudan övgüyle bahsetmişti.

İşte o yorumlar...

Mehmet Şef, "Bizim tanıdığımız Emre'nin bu tabağı bitiremem ihtimali sıfır.  ben seni en az ilk 5'te görüyordum. 5 kesin. Biz de biraz bu mesleği biliyorsak oraya yürüyebileceğin bir kabilİyetin bir yeteneğin, bir vizyonun var. Gelecekte iyi yerlere geleceğini, hatta iddialı konuşuyorum, bizim yıllar sonra bile, bu çocuk bizim programdaydı dedirtecek noktaya geleceğini düşünüyorum."

Somer Şef, "Çok üzgünüm Emre. Neden üzgünüm biliyor musun? Kaybettiğin için değil, vazgeçtiğin için üzgünüm. Ben bu tabağı, senin yapamadığını düşünmüyorum, bunu açıklıkla söyleyeyim. Niye olmadı neden yapmadın bilmiyorum ama tabağı yapmazsan da buradan gidersin herkes gibi. Ama bunun sebeplerini söylemek istersen de dinlemeye hazırız."

Danilo Şef, "Senin motivasyonun nerede ben bilmiyorum, soramayacağım zaten."

YORUMLAR 1
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Efendi ve başarılı kişiliği ile yarışmadaki tek favorimdi. İddialar doğruysa çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu