Mustafa Sarıgül'den Nusret Gökçe açıklaması! "Yanına gittim ona destek verdim"

Bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı da yapmış olan, şimdilerde ise kurduğu Türkiye Değişim Partisinin başkanlığını yürüten Mustafa Sarıgül gündemle ilgili sorulara katıldığı bir Youtube yayının da cevap verdi. Ünlü aşçı Nusret Gökçe hakkında açıklamalarda da bulunan Sarıgül, 'Nusret'ime destek verdim' şeklinde konuştu. İşte Mustafa Sarıgül'ün Nusret hakkındaki açıklamaları...

Mustafa Sarıgül'den Nusret Gökçe açıklaması! "Yanına gittim ona destek verdim"
Mustafa Sarıgül'den Nusret Gökçe açıklaması! "Yanına gittim ona destek verdim"
GİRİŞ 22.11.2021 11:59 GÜNCELLEME 22.11.2021 11:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı olan Mustafa Sarıgül katıldığı bir Youtube programında gündemi değerlendirdi. Partisinin projelerinden ve yapmak istediklerinden de bahseden eski Şişli Belediye Başkanı Türkiye'de ki meslek yüksekokullarının önemine de değinde. Ayrıca örnek vermek adına Nusret Gökçe'ye de değinen Sarıgül, 'Nusret'e Mustafa Sarıgül diye bir abisi dokundu. Yanına gittim ve Nusret'ime destek verdim' dedi. İşte Sarıgül'ün o açıklamalarının devamı...

Mustafa Sarıgül Nusret'e nasıl Destek Verdiğini Açıkladı!

Gündeme ilişkin konular hakkında Haberler.com'un Youtube kanalına konuk olan Mustafa Sarıgül açıklamalarda bulundu. Nusret'le nasıl tanıştığını ve ona nasıl destek verdiğini anlatan Sarıgül, "Nusret'e Mustafa Sarıgül diye bir abisi dokundu. Nusret, Bostancı'da çalışırken Etiler'e geldi ben de belediye başkanıydım. Yanına gittim ve Nusret'ime destek verdim. Ben onun gözlerinden öperim. Bir Erzurumlu aslan parçasıdır. Bir başarı öyküsüdür. Sıfırdan gelip Türkiye'nin en çok izlenen Türk'üdür. 30 milyonun üzerinde bir takipçisi var o bir marka oldu ve o markayı geliştirmek lazım." dedi.

"Nusret Kendini Geliştirdi, Ama Hava Atma, Caka Satma"

Nusret Gökçe hakkında övgü dolu sözlerle konuşan Sarıgül, "Bir gün Bebek'te yürürken Nusret'i bir kadınla görüp yanına gittim. Kadının kim olduğunu sordum meğer İngilizce hocasıymış. Kendisini muazzam bir şekilde geliştirdi." ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü isime öğüt vermeyi de unutmayan Sarıgül, "Hava atma, caka satma Nusret. Mütevazi ol, büyüdükçe küçül. Londra'daki işine bakıyorum gurur kaynağımızsın. Allah'ım 'İnsanları denemek için ya makam veririm ya para veririm' diyor. Nusret'im makamın da yüksek paran da çok. Nusret vefalı bir çocuktur beni de hep arar." diye konuştu.

YORUMLAR 15
  • VAH Kİ VAH 2 yıl önce Şikayet Et
    işte Z kuşağı nın hiç bir faaliyetini bilmediği siyasetçiler bunlar.nasılda tatliş tatliş konuşuyor değilmi.dikkat edin İmamoğlu da böyle Mansur Yavaş vs.yeni taktik bu
    Cevapla
  • Alicengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Nusret ūzerinden Nusreti Nusret yapan abilere göndermeler, destek arayip bana da bi el atin abiler demek bunlar. Ali cengiz oyunlari. Yermiyiz? ... Yiyen varsa afiyet olsun.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Nusretin kara kaşına kara gözüne gitmedin ZIKKIMLANIP GÜNDEM OLMAK İÇİN GİTTİN bay Mustafa
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Oglu meclis uyesine ana avrat soverken ogluna veremedigi akli edeni nusretemi vermeye calisiyor...sende oglunda mafyatik calisiyorsunuz....makama gelsen asil yuzun ortaya cikar..
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence sende bir restorant ac ve Nusrette´de sana destek versin.Cünki "degi$im partisi"ismi bile cok yamuk Türkiyede her$ey zaten degi$ti arkadan gelmeye lüzüm yok..Hadi ayyvaaalahh.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız