FOX TV dizisinde oynuyordu! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'ye 750 bin TL ceza!

Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade aldığı cezayla gündem oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde oynayan oyuncu 750 bin TL para cezası yedi. Sette yaşanan tatsız olaydan sonra çekimleri terk eden oyuncuya, sözleşmesinde yer alan madde gereğince cezai işlem uygulandı. Ünlü oyuncunun ise bu durumda ne yapacağı merak ediliyor. İşte o olayın detayları...

FOX TV dizisinde oynuyordu! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'ye 750 bin TL ceza!
FOX TV dizisinde oynuyordu! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'ye 750 bin TL ceza!
GİRİŞ 24.11.2021 11:09 GÜNCELLEME 24.11.2021 11:09

Nesrin Cavadzade kendisine verilen para cezasıyla resmen şok oldu. Ünlü oyuncu geride kalan sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde yer alıyordu. Sette yaşanan tartışmadan sonra eşyalarını alarak seti terk eden oyuncu yönetmenin ve yapımcının telefonlarına çıkmamıştı. Sebep göstermeksizin seti terk eden oyuncuya sözleşmesinde yer alan madde uyarınca 750 bin TL para cezası kesildi. Nesrin Cavadzade olayla ilgili sessizliğini  korudu. İşte yaşanan o olayın detayları...

Seti Terk Eden Nesrin Cavadzade'ye Para Cezası!

Geçen sezon diziye veda eden Nesrin Cavadzade'nin sezon sonunda seti terk edip geri dönmemesi üzerine yapım şirketi oyuncu sözleşmelerine cezai şart içeren yeni madde ekledi. Cavadzade yaşanan gerginlik sonrası işini bitirmeden seti terk etmiş, ardından da doktor raporu alıp telefonlarını açmamıştı.

Yapımcının telefonunu da açmayan oyuncuya stoksuz çekilen dizinin bölümünün tamamlanmasını riske ettiği için yapılan hikaye değişikliğiyle cenaze sahnesi yazılmıştı. Yaşanan bu olay sonrası oyuncu sözleşmelerine ayrı bir madde daha eklendi.

Tutanak Tutularak Ceza Uygulandı

TV100'de yer alan habere göre, oyuncu set programı doğrultusunda tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış doktor raporuyla kanıtlanabilir hastalık, ana veya babasının, eşinin, kardeşinin, çocuğunun vefatı ve adli makamlardan icabet etmesi zorunlu çağrı ve davetler dışında bir sebeple o günkü rolü bitmeden seti terk etmesi halinde bu durum; yönetmen, yardımcı yönetmen, prodüksiyon amiri ve uygulayıcı yapımcı tarafından tutanak altına alınacak.

10 Bölüm Ücretine Karşılık 750 Bin TL Ödeyecek

Bu halde oyuncu, seti terk ettiği gün başına 10 bölüm ücreti kadar cezai şartı yapımcıya ödemekle sorumlu. Ayrıca oyuncu işine zarar verecek tüm sözleşme yükümlülükleri ihlallerinde de toplam 750 bin TL cezai şartı ödemek zorunda. Öte yandan bu sezon Nesrin Cavadzade'nin eski dizisi Yasak Elma'nın rakip projelerinden Üç Kuruş'ta Bahar rolüyle seyirci karşısına çıkması da ilginç bir tesadüf olarak dikkatleri çekiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı