Müge Anlı hakkındaki o iddia hakkında açıklama yaptı! O Ses Türkiye'ye...

ATV'nin gündüz kuşağı programının sevilen ve başarılı sunucu Müge Anlı'nın O Ses Türkiye'de yer alacağı konuşuldu. Peki gerçekten Müge Anlı Acun Ilıcalı'nın sunacağı O Ses Türkiye'ye mi katılıyor? Başarılı sunucu konuya ilişkin açıklamayı yaptı.

Müge Anlı hakkındaki o iddia hakkında açıklama yaptı! O Ses Türkiye'ye...
Müge Anlı hakkındaki o iddia hakkında açıklama yaptı! O Ses Türkiye'ye...
GİRİŞ 22.12.2021 09:07 GÜNCELLEME 22.12.2021 09:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV'nin 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı'nın O Ses Türkiye'nin geleneksel yılbaşı programına katılacağı konuşuldu. Müge Anlı'nın şarkı söyleyecek olması, seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Peki konuşulanlar gerçek mi? İşte detaylar... 

İddiaya göre O Ses 2022 yılbaşı özel programının konuklarından biri de Müge Anlı olacaktı. İddianın doğru olup olmadığı araştırılırken, Müge Anlı konuya ilişkin açıklama yaptı. 

TV8'nin şarkı programının özel konuğu olacağı öne sürülen Müge Anlı, iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. Anlı, 'Söylemezsem Olmaz' isimli programda "Bilal abiciğim günaydın umarım çok iyisinizdir. Şimdi programınızı izledim. O Ses Türkiye ile ilgili... Ben katılıyormuşum, haberim bile yok. Sana söylemek istedim çok öpüyorum sevgiler" şekliden konuştu. 

YORUMLAR 1
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    tatlı sert programında reyting yaptı diye o ses türkiyede de beğenileceğini sanıyorsa yanılıyor. tatlı sertte bile bazen birçok seyircicnin tepkisini çekiyor. aslında beğenilecek hiç bir yanı yok sadece millet can sıkıntısından dolayı izliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!