Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu apar topar hastaneye kaldırıldı!

Bir dönem ekranların efsane dizisi olan, yayınlandığı dönemde herkesi ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin Marya karakteri Sera Tokdemir hastaneye kaldırıldı. Dün gece saatlerinde rahatsızlanan oyuncunun sağlık probleminin ne olduğu hastaneye götürüldükten sonra anlaşıldı. Yürekleri ağza getiren başarılı oyuncu Sera Tokdemir sağlık durumuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu apar topar hastaneye kaldırıldı!
Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu apar topar hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 23.12.2021 10:59 GÜNCELLEME 23.12.2021 10:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı dönemde ekranların en çok sevilen yapımlarından biri olan, tekrarları hala yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin Marya'sı yürekleri ağza getirdi! TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide rol aldığı dönemde taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu, dün gece saatlerinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim sağlık durumuyla alakalı açıklamalarda bulundu. İşte Sera Tokdemir'in paylaşımı...

Gece Çok Kötü Olunca Acile Kaldırılmıştı!

Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla alakalı paylaşımda bulunan Sera Tokdemir, "Herkese merhaba... Gece çok kötü hissederek acile geldim. Aldığım serumlar iyi olmamı sağlayamayınca doktor yatışıma karar verdi. Ve az önce kovid pozitif olduğumu öğrendim. Lütfen temasta olan herkes mutlaka test yaptırsın" dedi. Ayrıca başarılı oyuncu paylaşımında iki doz koronavirüs aşısı yaptırdığını da söyledi.

YORUMLAR 1
  • Stfenya 2 yıl önce Şikayet Et
    Nikola en son seni bıçaklamıştı o nedenle mi hasteneye kaldırıldın :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu