Alişan ünlü iş adamına ateş püskürdü! 'Rezilsiniz, İstifa Edin!'

TRT ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapan ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Programından övgüyle bahseden ünlü isim, tek başına program yapmanın zor olduğunu ama üstesinden geldiğini söyledi. Kendisine Fenerbahçe sorulunca ise açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Alişan'ın açıklamaları...

Alişan ünlü iş adamına ateş püskürdü! 'Rezilsiniz, İstifa Edin!'
Alişan ünlü iş adamına ateş püskürdü! 'Rezilsiniz, İstifa Edin!'
GİRİŞ 24.12.2021 09:31 GÜNCELLEME 24.12.2021 09:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Alişan ile Gülümse Hayata adlı programla hafta içi her sabah TRT ekranlarında sevenleriyle buluşan ünlü isim, dışarda karşılaştığı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan programdan övgüyle bahseden Alişan, tek başına program sunuculuğu yapmanın zor olduğunu ama üstesinden gelebildiğini söyledi. Fanatik taraftarı olduğu Fenerbahçe sorulduğunda ise ünlü şarkıcının açıklamaları olay yaratacak cinstendi. İşte Alişan'ın o açıklamaları...

"Artık Gidenin Başkası Olması Lazım!"

Fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Alişan'a takımın gidişatı da soruldu. Ünlü isim takımdaki değişikliklerin yeterli olmadığını söyleyip, başkan Ali Koç'a gönderme yaparak, "Malum teknik direktörümüz istifa etti ama yetmez! Artık gidenin başkası olması lazım!" dedi. Ünlü şarkıcının bu sözleri ilerleyen günlerde yeniden gündeme gelebilir.

"Bitirdin Bizi Bitirdin, İstifa Edin..."

Daha önce sosyal medya hesabından Fenerbahçe başkanı Ali Koç hakkında açıklamalarda bulunan Alişan, "Biz seni Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin ve şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. Gerçekten güzel bir şey yapmak istiyorsan olmuyor, yapamıyoruz, beceremedik diyin ve istifa edin..." şeklinde ifadeler kullanmıştı. 

"Rezilsiniz! Taraftar Sizi İstemiyor"

Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşan Fenerbahçe, uzun süre 9 kişi mücadele eden rakibini yenememişti. Bu konu hakkında da açıklamalarda bulunan Alişan Fenerbahçe yönetimine, "9 kişilik takımı yenemeyerek yeni bir rekora daha imza attık. Rezilsiniz! Taraftar sizi istemiyor, lütfen gereğini yapın" sözleriyle çağrıda bulundu.

YORUMLAR 12
  • mehmet turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    paraya tapanlara ibret olsun F.B. hali. Para çok şeydir ama asla her şey değildir.
    Cevapla
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin derdine bak..
    Cevapla
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama sorarlar şu üstteki selfie başkasına mı ait acaba,çeken sensin koç değil ..!
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten demiş Sampiyonluklar kazanalım diye destekledik diye. Neyini anlamadın ki
    Cevapla
  • dinibütünoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze şapka çıkartılır
    Cevapla
  • Orhan Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömrümü yediniz ömrümü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak