İbrahim Tatlıses'in Küçük İbo'su yıllar sonra itiraf etti! Herkes öldü sanıyordu...

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in "İbo Show" adlı programda yer alan ve ünlenen Küçük İbo lakaplı İbrahim Küçük, yıllar sora yeniden ortaya çıktı. Geride kalan yıllarda İmparator hakkında flaş iddialarda bulunan Küçük İbo, yakın zamanda yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. İşte öldüğü iddia edilen ve birçok yerde haberleri yer alan Küçük İbo'nun o açıklamaları...

İbrahim Tatlıses'in Küçük İbo'su yıllar sonra itiraf etti! Herkes öldü sanıyordu...
İbrahim Tatlıses'in Küçük İbo'su yıllar sonra itiraf etti! Herkes öldü sanıyordu...
GİRİŞ 28.12.2021 11:16 GÜNCELLEME 28.12.2021 11:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in "İbo Show" programında uzunca süre yer alan ve adından söz ettiren Küçük İbo lakaplı İbrahim Küçük, yıllar sonra yeniden ortaya çıkarak açıklamalarda bulundu. Daha önce hakkında çıkan haberlerde öldüğü iddia edilen Küçük İbo verdiği röportajla adeta ben buradayım dedi. 2016 senesinde İbrahim Tatlıses hakkında söyledikleriyle gündeme gelen İbrahim Küçük, Habertürk'e verdiği röportajda yanlış anlaşıldığını ifade etti. İşte Küçük İbo'nun o açıklamaları...

Küçük İbo'nun Öldüğü İddia Edilmişti

Hakkında çıkan ölü haberleriyle gündeme gelen Küçük İbo, yıllar sonra Habertürk'e konuştu. Öldüğü haberleriyle ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı İbrahim Küçük, "Araştırmadan hangi akla hizmet böyle haberler yapıyorlar bilmiyorum. Beni yok etmeye çalışıyorlar. Geçtiğimiz hafta yine böyle bir haber çıkmış internette. Saatler içerisinde belki de 100 kişi aradı. Aramayan insanlar aradı şaşırdım. Sonradan öğrendim 'öldü' diye haber yapmışlar. Arasınlar 'öldün mü?' diye sorsunlar. Neyse Allah'a şükürler olsun ömrümüz uzadı." şeklinde konuştu.

6 Ay Para Almadığını Yineledi

Daha İbrahim Tatlıses'in İbo Show adlı programına 6 ay ücret almadan çıktığını iddia eden Küçük İbo, bu açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyleyerek "İbrahim Tatlıses ile aram çok iyi. Evet, 6 ay para almadan programına çıktım ama o sözlerim çarpıtıldı. İbrahim Ağabey beni çok destekledi ama 'Benden önce kardeşi (Hüseyin Tatlı) var.

Destek olursa daha çok kardeşine olur' dedim. 2016 yılında konuştuğum şeyler... Sonuçta insanın bir günü, bir gününü tutmuyor olabilir. Saygım sonsuz, onun şarkılarıyla büyüdüm. İnsanlar o dönem İbo Show'a çıkmak için sıraya girerlerdi. Çok önemli vitrindi. Benim tanınmamda çok etkili oldu İbrahim Ağabey... O günleri yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
" dedi.

Vefasızlık Hakkında Yeniden Konuştu

'Şöhret gidince çevremdeki insanlar da azaldı.' şeklindeki açıklamalarına da açıklık getiren Küçük İbo, "Her sektörde var. 2016'da söylediğim şeylerle bugün söylediğim şeyler farklı. 5-6 sene önce böyle düşünüyordum ama şimdi kabullenmeye başladım. Vefasızlıklar olabilir ama herkesin kendine göre derdi var, doğal olarak da böyle şeylere artık vefasızlık ve ön yargıyla bakmıyorum." diyerek kendini ifade etti.

YORUMLAR 4
  • Dilan Küçük 2 ay önce Şikayet Et
    Seni çocukluğumdan beri seviyor ve takip ediyorum Küçük İbo ve Davut Güloğlu bu ülkenin en yetenekli 2 şarkıcısı
    Cevapla
  • diloşcuk 3 ay önce Şikayet Et
    Küçük ibo sen idobay'a album yapmadın ki ibonun kardeşi hüseyin tatlı yapti. Aranızda böyle ses benzerligi bile var. Tarzları aynı.
    Cevapla
  • Oze 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin Sesin ve Çevirdiğin Dizi İbrahim Tatlı Sesin Destekleri ile Tutuldu. Ne Sesin Nede Çevirdiğin Dizi 5 Para Etmez. Birde Dizide Seni Aşırı Parlatırlardı Ancak Olmadı. Allah Uzun Ömürler Versin. Ancak Ne Yapıyorsan Yap Bizene :)
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldü haberlerini de sakın sen çıkarmış olmayasın?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü