Anne babası donarak öldü! Ünlü oyuncudan skandal açıklama: “Çok inatçılardı…”

ABD uyruklu dünyaca ünlü aktrist Alicia Witt’in anne ve babası Massachusetts eyaletine bağlı Worchester kentindeki evlerinde donarak can verdi. Olayı Amerikan basınına aktaran oyuncu, ailesinin “5 parasız” olduğu iddialarını reddederken ebeveynlerinin çok inatçı olduklarını belirtti. Diana ile Robert Witt çiftinin hipotermi kaynaklı öldüğü düşünülüyor.

Anne babası donarak öldü! Ünlü oyuncudan skandal açıklama: “Çok inatçılardı…”
Anne babası donarak öldü! Ünlü oyuncudan skandal açıklama: “Çok inatçılardı…”
GİRİŞ 27.01.2022 12:39 GÜNCELLEME 27.01.2022 14:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Amerika’da yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. Ülkenin popüler aktristlerinden Alicia Witt’in anne ve babası hipotermi kaynaklı hayata veda etti. Çiftin -4 derece sıcaklığa sahip evde bulunması ve Witt’in babası Robert’in montuyla bulunması milyonlarca kişiyi derinden etkiledi. Ünlü oyuncunun anne ve babasının bakımsız ve eski bir evde yaşaması, doğal gaz giderlerini karşılayamaması nedeniyle oklar Alicia Witt’e çevrildi. Witt ise eşine az rastlanır bir açıklama yaptı.

“Yardım Tekliflerini Geri Çevirdiler…”

Anne ve babasının evini onarmak için yardım teklifinde bulunduğunu belirten Alicia Witt, ebeveynlerini inatçılıkla suçladı. Ülke basınında çıkan “Beş kuruşu olmadan öldüler” iddialarını da yalanladı. Witt, ailesi hakkında söylediği sözlerle gündeme oturdu.

Alicia Witt ve ailesi

Paltolara Sarılı Halde Bulundular!

Massachusetts eyaletine bağlı birimler, Worchester kentindeki evlerinde ölen Witt çiftini oldukça dramatik bir şekilde buldu. 87 yaşındaki Robert ile 75 yaşındaki Diana Witt evlerinde paltoya sarılı halde öldüler. Evdeki ısıtma sisteminin bozuk olduğu düşünülürken, içerideki sıcaklığın -4 derece olduğu bilgisine ulaşıldı.

Anne ve Babası Hastaydı!

Alicia Witt’in annesi Diana Witt uzun süredir Parkinson hastalığıyla mücadele ediyordu. Baba Robert Witt ise kanser tedavisi görmüştü. Yaşlı çiftin ölümünde sadece Alicia Witt değil, yerel idareciler de hedef tahtasına oturtuldu. Sosyal devlet anlayışı sıklıkla eleştirilen ABD, hasta çiftin evindeki ısıtma sistemini onarmadı.

ABD'li aktör Alicia Witt

Doğduğu Evi Olduğu Gibi Bıraktı, Anne Babasını Suçladı

Ünlü aktrist Alicia Witt 1975 yılında Massachusetts eyaletine bağlı Worchester kentindeki aile evinde dünyaya geldi. Annesi Diana Witt, lise öğretmeniydi. 1980’li yıllarda iki kez “Dünyanın En Uzun Saçlarına Sahip Kadını” unvanını alarak Guiness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazandı. Babası Robert de öğretmendi.

Alicia Witt

Öğretmenlik mesleği dışında şehirde amatör fotoğrafçı olarak da biliniyordu. Alicia Witt, neredeyse 50 yıllık aile evine bakım yapmadı. Bakım yapmadığı yetmezmiş gibi bir de anne ve babasını inatçılıkla suçladı.

YORUMLAR 6
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan tarzı; egoist, hedonist, materyalist, kapitalist ve seküler bir yaşam formu.
    Cevapla
  • zahide 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de kamplarda insanlar her gün bunu yaşıyor. Bunu haber yapsanız.
    Cevapla
  • sevgi 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin hiç inatçı anneniz babanız oldu mu? ya inatçı çocuğunuz oldu mu? sözleri neresinden anlıyorsunuz. gazetecilik bu olsa gerek. kadın onlara söz ile ulaşamadım. yardım edemedim demek istiyor. ABD veya Türk basını anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Erdogan A 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın oyuncuya aktör diyorsunuz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan nesli Allah korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar