Cüneyt Arkın hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam'ın Battal Gazi'si meğerse...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden olan, oynadığı Battal Gazi ve Kara Murat gibi karakterlerle hafızalara kazınan ünlü isim Cüneyt Arkın hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü ismin oyunculuk dışında yaptığı asıl mesleği, hayranlarını şok etti. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatur olan Arkın'ın gerçek mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte Cüneyt Arkın hakkında çok az bilinen o gerçek...

Cüneyt Arkın hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam'ın Battal Gazi'si meğerse...
Cüneyt Arkın hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam'ın Battal Gazi'si meğerse...
GİRİŞ 31.01.2022 17:31 GÜNCELLEME 31.01.2022 17:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cüneyt Arkın hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek, ünlü oyuncunun hayranlarını adeta şaşkına çevirdi. Herkesin kendisi Cüneyt Arkın olarak tanıdığı oyuncunun asıl adı Fahrettin Cüreklibatur'muş. Öte yandan ünlü ismin oyunculuk dışındaki asıl mesleğinin ne olduğunu duyunlar şok oldu. Yeşilçam'ın efsane ismi oynadığı Battal Gazi ve Kara Murat gibi rollerle ününe ün katmıştı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek tüm hayranlarını şaşırttı. İşte Cüneyt Arkın hakkında çok az bilinen o gerçek...

Cüneyt Arkın kimdir, gerçek adı nedir? Cüneyt Arkın'ın asıl mesleği neydi ve kaç evlilik yaptı? Cüneyt Arkın kimdir, gerçek adı nedir? Cüneyt Arkın'ın asıl mesleği neydi ve kaç evlilik yaptı?

Cüneyt Arkın / Battal Gazi

Cüneyt Arkın'ın Asıl Mesleği Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Yeşilçam'da ün kazanan ve yaptığı filmlerle gönüllere taht kuran isimlerin başında, kişiliği, karakteri ve oyunculuğuyla Cüneyt Arkın geliyor. Ünlü isim, sanat sektörüne giren bazı sanatçılar gibi ismini değiştirenlerden. Asıl adı, Fahrettin Cüreklibatur olan Cüneyt Arkın'ın bu ismini hemen hemen kimse bilmiyor. Öte yandan duayen sanatçının asıl mesleğini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

Cüneyt Arkın
İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olan Cüneyt Arkın, akerlik görevini bitirdikten sonra belli bir süre Adana'da doktorluk yaptı. Daha sonrasında Artist dergisinin yarışmasında birinci olan oyuncu, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı. Usta oyuncu 2 yıl gibi kısa bir sürede 30 filmde yer aldı. Arkın oyunculuğunun yanında gazetelerde sağlıkla ilgili köşe yazıları da yazmıştı.

Cüneyt Arkın'ın gençliği

YORUMLAR 8
  • tankut 2 yıl önce Şikayet Et
    ata binmedede yakışıklılıktada. toprağım cüneyit arkının üstüne yoktu bence.
    Cevapla
  • Hasan koyun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunda şaşıracak ne var zaten biliyoruz doktor olduğunu
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah... ben ilkokuldan beri biliyordum...
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun doktor olmadığını Z kuşağı bilmez geri kalan herkes bilir
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya çok şaşırdık ilk defa duyduk doktor olduğunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!