Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ yeni hamlesiyle hayranlarını heyecanlandırdı...

Türk televizyon tarihinin ünlü aktörlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süredir yeni yapımlarda yer almıyordu. Yıllardır çeşitli projelerden teklif almasına karşın bu önerileri tek tek reddediyordu. Başarılı oyuncunun profesyonel aşçılık eğitimi alması hayranlarından büyük ilgi gördü.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ yeni hamlesiyle hayranlarını heyecanlandırdı...
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ yeni hamlesiyle hayranlarını heyecanlandırdı...
GİRİŞ 05.02.2022 15:12 GÜNCELLEME 05.02.2022 15:13

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinde başrol oyunculuğu yapan Kıvanç Tatlıtuğ, adeta elini eteğini dizi sektöründen çekti. Son olarak televizyon dizilerinden Çarpışma’da başrollük yapan Tatlıtuğ, 3 yılı aşkın süredir herhangi bir dizide oynamadı. Onca yapımdan teklif almasına rağmen kendi gerekçelerini ileri sürerek bu önerileri reddetti. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen yıldız, yeni uğraşını hayranlarıyla paylaştı. Tatlıtuğ’un o anları takipçilerine eski hallerini hatırlattı.

Aşçılık Eğitimi Alıyor

Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabında profesyonel aşçılık eğitimi aldığına ilişkin bir video yayınladı. Videoda yufka açan oyuncu, hayranlarına Kuzey Güney günlerini hatırlattı. “Elmalı Strudel” yapımını paylaşan aktör, takipçilerinin ilgi odağı haline geldi. Tatlıtuğ’un aşçılık eğitimini profesyonel kurslarda alıyor olması hayranlarını meraklandırdı. Ünlü oyuncu meslek mi değiştirecek?

Kıvanç Tatlıtuğ aşçılık

Yemek Sektörüne Yatırım Yapabilir

Yıldız oyuncunun Elmalı Strudel yaptığı videoya düştüğü not akıllara takıldı. “Bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime teşekkür ederim” diyen oyuncu, profesyonel aşçılık eğitimi aldığı iddialarını doğruladı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Pastacılık alanında eğitim alan Tatlıtuğ, ilerleyen süreçte yemek sektörüne yatırımda bulunabilir. Son 3 yıldır herhangi bir televizyon dizisinde yer almaması da mesleğini değiştireceği söylentilerini güçlendirdi.

Tatlısını Paylaştı! O Görüntüler Binlerce Kez İzlendi…

Paylaştığı videoda Elmalı Strudel yaptığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, tatlının son halini hayranlarıyla paylaştı.

Elmalı strudel

Ortaya çıkan son görüntü başarılı oyuncunun hayranlarını etkilemeyi başardı. Tatlıtuğ’un Elmalı Strudel yaptığı videoyu binlerce kişi seyretti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983’de Adana’da dünyaya geldi. 2002 yılında Türkiye’de ve Dünya’daki mankenlik başarılarıyla büyük ün kazandı. Devam eden süreçte çeşitli dizi ve film projelerinde yer aldı. Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel ve Çarpışma gibi dizilerde oynadı. Son 3 yıldır herhangi bir yapımda oynamayan Tatlıtuğ, kariyerini dijital sektörde sürdürüyor. İnternet yapımlarından “Gecenin İçinde” dizisinde oynayan aktör, Yakamoz’da da yer alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek