Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun son röportajı! “Benimle tanıştığına pişman mısın?”

27 Ocak Perşembe gecesi Yeşilköy’deki bir işletmede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı. Eski Beşiktaş yöneticisi, 5 Nisan 2021’de eşi Ece Erken’in YouTube kanalına konuk olup sorularını cevaplamıştı. Ünlü sunucunun eşine “Benle tanıştığına pişman mısın?” sorusu ise, izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun son röportajı! “Benimle tanıştığına pişman mısın?”
Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun son röportajı! “Benimle tanıştığına pişman mısın?”
GİRİŞ 05.02.2022 20:34 GÜNCELLEME 06.02.2022 09:23

Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminde 1 yıl süreyle hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak Perşembe gecesi Yeşilköy’deki silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Cenaze işlemleri devam ederken yeni detaylar ortaya çıktı. İlk etapta İçişleri Bakanlığı’na bağlı kolluk kuvvetleri cinayete karışan veya adı geçen kişileri gözaltına aldı. Akabinde tutuklama kararı çıktı. Bu gelişmeler Türkiye gündeminde yer edinirken, Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken’le yaptığı röportaj sosyal medyada çok konuşuldu. Eski yönetici, Nisan 2021’de eşi Ece Erken’in kanalına konuk olup soruları cevaplamıştı. O sorulardan biri ise seyircilere zor anlar yaşattı.

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Röportaj Yapmış!

Ünlü sunucu Ece Erken’in adıyla kurduğu YouTube kanalının ilk konuklarından biri de rahmetli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ydu. Erken, eşine Beşiktaş’la; Ahmet Nur Çebi’yle ve pandemi süreciyle ilgili sorular sordu. Mahmutyazıcıoğlu da bu soruları tek tek cevapladı. Röportajın son bölümünde de Ece Erken, eşine seyircileri üzen o soruyu soruyor.

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu

“Benimle Tanıştığına Pişman Mısın?”

Ece Erken, videonun kapanış bölümünde eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na “Benimle tanıştığına pişman mısın?” sorusunu yöneltiyor. Bu sorudan sonra gülmeye de başlayan Erken’e, rahmetli Mahmutyazıcıoğlu “Geç tanıdığıma…” cevabını veriyor. Ünlü sunucu da bu cevaptan sonra röportajın kapanışını yapıyor.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu

O Röportaj Aylar Sonra Gündeme Geldi

Röportaj, Ece Erken’in kanalında yayınlandığı ilk süreçte çok fazla kişi tarafından seyredilmemişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatından sonra bu röportaj sosyal medyada ve internette yeniden gündeme geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde Ece Erken

Eski Beşiktaş yöneticisinin eşine verdiği “Geç tanıdığıma…” cevabı ise kanalın takipçilerine ve sosyal medya kullanıcılarına zor anlar yaşattı. Binlerce kişi videonun yorum bölümünde duydukları hüznü belirtti. YouTube kullanıcıları Ece Erken’e başsağlığı dileklerini iletirken, videoya 1000’in üzerinde yorum geldi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mourinho hamlesine Ali Koç dünyaca ünlü isimle cevap verdi!
İşgalci İsrailliler, Filistin'e gönderilen yardım malzemelerini parçaladı!