Mehmet Ali Erbil'e 70 bin liralık hediye! Ünlü şovmen 65. yaş gününü kutladı...

Bir dönemin efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil 65. yaş gününü dostlarıyla beraber kutladı. Televizyonların çok izlenen programlarından olan Çarkı Felek ile hafızlara kazınan Erbil, uzunca bir zamandır ekranlarda görünmüyordu. Doğum günü kutlaması için dostlarının yalnız bırakmadığı ünlü isme hediye edilen 70 bin TL'lik yüzük geceye damga vurdu. İşte Mehmet Ali Erbil'e hediye edilen o yüzük...

Mehmet Ali Erbil'e 70 bin liralık hediye! Ünlü şovmen 65. yaş gününü kutladı...
Mehmet Ali Erbil'e 70 bin liralık hediye! Ünlü şovmen 65. yaş gününü kutladı...
GİRİŞ 11.02.2022 12:05 GÜNCELLEME 11.02.2022 12:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oynadığı dizi ve filmlerle hafızalara kazınan, sunuculuğunu yaptığı Çarkı Felek programıyla anımsanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil 65. yaş gününü dostlarıyla beraber kutladı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Erbil, daha önce geçirdiği kaza sonucu yaşadıklarıyla gündeme gelmişti. Bu kez ise ünlü ismin adının anılmasının sebebi çok farklı. Erbil'in doğum gününe katılan dostlarından biri ünlü sunucuya 70 bin liralık yüzük hediye etti. Geceye damga vuran yüzüğü alan Erbil'in mutluluğu yüzünden okunuyordu. İşte Mehmet Ali Erbil'e hediye edilen o yüzük...

Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! 'Kurban olduğum Allah'ım beni affetti'Meriç Erkan yıllar sonraki değişimiyle herkesi şok etti! "Kurban olduğum Allah'ım beni affetti"

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil'e 70 Bin Liralık Yüzük!

Mehmet Ali Erbil 65. yaş gününü dostlarıyla beraber kutladı.  Kızı Yasmin ve oğlu Ali Sadi'nin organize ettiği partiye, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Nursel İdiz, Gülay Kamaz, Bülent Korkmaz, Merve Özaltın ve Mustafa Erbil katıldı. Karaköy'deki bir mekanda bir araya gelen ünlü isimler Erbil'e yeni yaş hediyelerini verdi. Ancak bir hediye vardı ki gözden kaçmadı. Mekanın sahibi Bülent Korkmaz, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'e 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye etti. Erbil, "Sağlık ve huzur" diledi.

Nurseli İdiz

Nurseli İdiz Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Mehmet Ali Erbil için, "Çarkıfelek" şeklinde özel bir pasta yaptırıldı. Pastanın üzerine ise ünlü şovmenin "Dobrosvski", "Parmaktan sonra", "Acımadı ki", "Mehmet Ali Bey" gibi unutulmaz sözleri yazdırıldı. Öte yandan Erbil'in doğum gününü katılan Nurseli İdiz, Mehmet Ali Erbil'in kendisini duygulandırdığını söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Mehmet Ali Erbil'in yüzüğü

YORUMLAR 2
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    inşaatta çalışan adam evine 1 kılo meyve alırken 10 kere düşünür bu meziyetsizler 70 bıne yuzuk alıp takar adalate bak
    Cevapla
  • Gurbetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ama onlar aç aç : ))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti