'3 Adam'ı Acun Ilıcalı mı bitirdi? Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un ayrılık sebebi...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan '3 Adam' programı bir döneme damgasını vuran işlerden biri olmuştu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin yer aldığı program bir süre sonra bitmişti. Çok uzun süredir beraber olan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar programında da beraber yer alan üç arkadaşın uzun zamandır beraber çalışmaması merak konusu olmuştu. Eser Yenenler yıllar sonra itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

'3 Adam'ı Acun Ilıcalı mı bitirdi? Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un ayrılık sebebi...
'3 Adam'ı Acun Ilıcalı mı bitirdi? Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un ayrılık sebebi...
GİRİŞ 12.02.2022 12:26 GÜNCELLEME 12.02.2022 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çok Güzel Hareketler Bunlar ve 3 Adam gibi programlarda gösterdikleri performanslarla ünlerine ün katan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç uzun bir zamandır beraber görünmüyorlar. En son TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam programıyla birlikte çalışan üç ismin neden ayrıldığı merak konusu olmuştu. Özellikle Acun Ilıcalı'nın çok sevdiği bu üç isimden Oğuzhan Koç O Ses programında jüri üyeliği yapmaya devam ediyor. Ancak programında neden bittiği ve bu üç ismin neden bir araya gelmediği merak konusu olmuştu. Eser Yenenler yıllar sonra konuyla alakalı itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu...

Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölümden döndü! Cengiz Coşkun Malazgirt 1071'in çekimlerinde yaralandı...Diriliş Ertuğrul oyuncusu ölümden döndü! Cengiz Coşkun Malazgirt 1071'in çekimlerinde yaralandı...

Eser Yenenler

Eser Yenenler Yıllar Sonra Ayrılığın Sebebini Açıkladı!

Bir dönem 3 Adam programıyla adından uzunca süre bahsettiren Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler ayrılığının sebebi ortaya çıktı. Yakın zamanda TV8 ekranlarında Eser Yenenler Show programını da yapan ünlü isim konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Yenenler, 'Bizim Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la ayrılığımız bilinçliydi. Geleneksel medyanın etkisi oldu.

Biz bir şov programı yaptık, bunu da başardık. İşler dijitale dönünce televizyonda yaşlı durmaya başladık. 'Onlar televizyona iş yapıyorlar' durumu oldu. Kendi aramızda konuştuk 'bunu yapmayabiliriz' kararı çıktı. Biz birbirimize mecbur olduğumuz için bir arada değildik, eğlendiğimiz için bir aradaydık. 'Yolları ayrılalım istersek ileride tekrar birleşiriz' dedik ayrıldık.
' şeklinde konuştu.

İbrahim Büyükak

3 Adam Programını Acun Ilıcalı Mı Bitirdi?

3 Adam'ın neden bittiğini ve Acun Ilıcalı'nın programın bitmesinde etkisi olup olmadığına da açıklık getiren Eser Yenenler, 'Acun ağabey sevdiği adamlarla iş yapan bir insan. Ne yapmak istiyorsan yaparsın. Yanındaki bütün ekip zaten en az 30 yıllık arkadaşları. Bizim o kadar kaynaşmamızın nedeni İbo, ben, Oğuzhan da 25 yıllık arkadaşlarız. Üç Adam olarak bir marka yarattık.

Eğleniyorduk, bazen cıvıtıyorduk bir süre sonra itici olduk. 'Acun ağabey ne derse onu yapıyor' gibi de durmaya başladı. Büyüsek de 'ergen gibi kaldık' durumu oldu. Biz eğlenirken, biraz bireysel kariyerlerimize zarar vermişiz. Bazen ben de açıp izlediğimde çok komik şeyler var ama 'bunlar ne yapıyor kendi aralarında' dediğim de oldu.'
şeklinde konuştu.

Oğuzhan Koç

YORUMLAR 3
  • Sami Aydemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Genel kulyur duzeyi dusuk bir yayin, milli manevi degerlere ihtiyac oldugunu dusunuyorum, bosa harcanacak saniyemiz dahi yok.
    Cevapla
  • Cesur 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkıyede bos beles adamların nasıl yukseldıgının en onemlı kanııtı sızde yapabılırsınız ınanın basarın
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu üçünde de milli bir kültür yok. Saygı, edep ve örnek bir tutum yok kesinlikle. Bel altı iğrenç şakalarla şaklabanlık yapmak hepsi bu. E zaten acun da böylelerini severdi. İşi bitince sıkıldı tekmeyi vurdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü