Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini açıkladı! " 40 milyon TL değerinde bir evim var..."

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Kıbrıs'ta düzenleyeceği konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Gelen sorular üzerine özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Türk Pop Müziği sanatçısı, vasiyetini paylaştı...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini açıkladı! " 40 milyon TL değerinde bir evim var..."
Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini açıkladı! " 40 milyon TL değerinde bir evim var..."
GİRİŞ 13.02.2022 15:05 GÜNCELLEME 13.02.2022 15:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Söylediği şarkılar ve yaptığı besteler ile Türk Pop Müziğine damgasını vuran Serdar Ortaç Kıbrıs'ta konser verdi. Konser öncesinde gelen soruları yanıtlayan Serdar Ortaç, vasiyetini duyurdu. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan ünlü sanatçıdan herkesi şaşırttı. Gelen soruda sanat camiasında son dönemlerde birçok kişinin ölmeden önce vasiyetini açıkladığını ifade edilirken Serdar Ortaç " Sizin bir vasiyetiz var mı?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi...

" Ben Vasiyetimi Daha Yazmadım Ama Buradan Söylüyorum"

Avukatlarına vesayetini sözlü olarak ilettiğini vurgulayan Serdar Ortaç, " 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum" dedi.

Serdar Ortaç Kimdir?

Serdar Ortaç 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kocamustafapaşa' tamamlayan ünlü sanatçı lise eğitimini Suadiye'de aldı. Çocukluğunda babasın yanında çalışan Ortaç, hafta sonları ise simit ve su sattı. Yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Bir yıl İstanbul'da bulunan radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalışan Serdar Ortaç, radyo programını takip eden bir plak yapımcısı tarafından keşfedildi. 17 Ağustos 1994 yılında ilk albümü " Aşk İçin" ile müzik dünyasına merhaba diyen isim çıkışını ise "Karabiberim" albümü ile yaptı.  Mart 1996'da ikinci albümü olan "Yaz Yağmuru"nu yayınladı. Bu albümde söz ve müziğini Metin Arolat ile beraber yaptığı "Gamzelim", "Sana Uzandım", "Ben Adam Olmam", "Yaz Yağmuru" gibi pek çok hit şarkıya imza attı.

YORUMLAR 19
  • alifuatbalaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldükten sonra o mal zaten paylaşılacak önemli olan ölmeden dağıtmak.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Son virajda 40 milyonluk evim var diyerek birilerinin ilgisini çekmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    40 milyon olan evini sat 1 milyon luk ev al gerisini şimdi dağıt bunu yapmak cömertlik ister adamlık ister.
    Cevapla
  • Akil 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin olmayan malin nesini dağitiyon sen hele kendi amelinle yüzleş birak geride kalanlari düşünme sen ölüm okadar basite indirgenmişki herkesin ağzinda öldükten sonra şöyle şöyle yapin ne kadar kokay şu ölüm Allah'ım affetsin bizleri.
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iman sahibi bir insan olarak bakış açımız böyle eleştirmek olmamalı. İnsan için ancak yaptığının karşılığı vardır. O kendisinin ameli, böyle bir ikramda bulunmak için cömert olmak lazım. Ben tebrik ediyorum. Kendi amel ve imanına gelince durum kötüyse üzülürüm ancak şu da gerçek ki o kendisinin Allah ile arasında bir konu, beni ve kimseyi ilgilendirmez. İnşaallah kurtuluşa erenlerden olur.
    Cevapla
  • Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide kardeşim vasiyet diyede bir şey var. Mutlaka yapılması gerekiyor
    Cevapla
  • sekan 2 yıl önce Şikayet Et
    sizden birşey istemiyoruz sadece dinimize sahip çıkın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...