Bülent Ersoy'un acı günü! Kötü haberi gazetecilerden aldı...

Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olan Bülent Ersoy hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının halası İsmet Erkoç, bir süre önce koronavirüs tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz gün ünlü şarkıcının halası vefat etti. İlginç bir şekilde Ersoy'un, halasının vefat haberini magazin muhabirlerinden aldığı iddia edildi. Ersoy'a yeniden bu soru sorulunca ünlü şarkıcının tepkisi olay oldu!

Bülent Ersoy'un acı günü! Kötü haberi gazetecilerden aldı...
Bülent Ersoy'un acı günü! Kötü haberi gazetecilerden aldı...
GİRİŞ 16.02.2022 15:43 GÜNCELLEME 16.02.2022 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bülent Ersoy ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Türk müziğinin ünlü isimlerinden olan Diva, aldığı kötü haberle sarsılmıştı. Ünlü ismin halası İsmet Erkoç, belli bir süredir koronavirüs tedavisi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde Ersoy'un halası vefat etti. Ancak ortaya atılan iddia çok ilginçti. Bülent Ersoy'un, halasının vefat haberini muhabirlerden öğrendiği söylenmişti. Bu konu üzerine Ersoy'a soru yönelten gazeteciler hiç ummadıkları bir tepkiyle karşı karşıya kaldılar. İşte Bülent Ersoy'un o anı...

Ünlü sunucu Buket Aydın çok ağır konuştu! 'Habeş maymunları...'Ünlü sunucu Buket Aydın çok ağır konuştu! "Habeş maymunları..."

Bülent Ersoy'un Tavrı Olay Oldu!

Bülent Ersoy'un halasının vefat haberini gazetecilerden öğrendiği iddia edilmişti. 2. Sayfa adlı magazin programında yer alan habere göre, bir mekan çıkışında görüntülenen Ersoy'a magazin muhabirleri başınız sağ olsun diyerek halasının vefatından bahsetti. Şaşıran ve bir süre sessiz kalan Ersoy daha sonra, "Öyle mi? İsmet halam mı? Hay Allah ben görmedim. Sen de kara habercisin. Ah canım benim" tepkisini verdi.

YORUMLAR 1
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Halasi Ismet erkoc? halasi dami cinsiyet degistirmis? sözde müslüman ülkesiyiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor