'Yatağımda ölü bulunacağım' diyen ünlü oyuncu Bob Saget yatağında ölü bulundu

Ünlü Amerikan oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yatağımda ölü bulunacağım' demişti. Bu açıklamasının ardından kaldığı otel odasında ölü bulunan oyuncu Bob Saget, herkesi şaşkına çevirdi. Bob Saget'in ölüm nedeni de ortaya çıktı.

'Yatağımda ölü bulunacağım' diyen ünlü oyuncu Bob Saget yatağında ölü bulundu
'Yatağımda ölü bulunacağım' diyen ünlü oyuncu Bob Saget yatağında ölü bulundu
GİRİŞ 21.02.2022 09:10 GÜNCELLEME 21.02.2022 09:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Amerika'nın ünlü oyuncusu Bob Saget geçtiğimiz günlerde "Yatağımda ölü bulunacağım" sözleri ile dikkatleri üstüne çekmişti. Bob Saget, bu açıklamasının üzerinden çok zaman geçmeden, kaldığı otel odasında, tam da söylediği gibi yatağında ölü bulundu.

Amerikan komedi dizilerinin tanınan ismi Bob Saget, Aralık 2021'de katıldığı bir yayında kendi ölümüne dair adeta ipuçları verdi. Ölümünün nasıl olacağını anlatan ünlü oyuncu, "Yatağımda ölü bulunacağım" sözleri ile adından söz ettirmişti. 

Yayın esnasında sevdiği filmlerden bahseden oyuncu, eşi ile birlikte bahsettikleri favori filmlerini sıraladıktan sonra, "Benim yaşayacak çok fazla ömrüm yok" demişti. Bob Saget'in şaka ile söylediği bu söylediği bu sözlerin üstüne, eşi Kelly Rizzo 'Dikkat etsen iyi olur" şeklinde yanıt vermişti. 

Yargı'nın Eren Komiseri'nin doğum günü olaylı bitti! Bergüzar Korel ve birçok sanatçı karantinada...Yargı'nın Eren Komiseri'nin doğum günü olaylı bitti! 

Bob Saget

BİR OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Geçtiğimiz aylarda yaptığı bu açıklamalar ile gündem olan oyuncu Bob Saget, 9 Ocak'ta bir otel odasında, yatağında ölü olarak bulundu. Bir gösteri için Florida'ya giden oyuncunun kaldığı otelden cansız bedeni çıkarıldı. 

Ünlü oyuncunun şaka ile yaptığı kendi ölümüne ilişkin açıklamalarının ardından vefat edişi herkesi şaşırttı. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Kendi ölümünü nasıl tahmin edebilir" şeklinde yorumda bulundu. 

Emre Kınay itiraf etti! Kuru fasulye yemeye götürdüğü Hollywood starını hastanelik ettiEmre Kınay itiraf etti! Kuru fasulye yemeye götürdüğü Hollywood starını hastanelik etti

Bob Saget ve eşi Kelly Rizzo

ÖLÜM NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

65 yaşında hayata veda eden Bob Saget'in vefat nedeni ile tüm ülke yakından ilgilendi. Yapılan otopsi sonucunda vefat nedeni ortaya çıktı. Bir darbe sonucunda oluşan beyin kanaması nedeniyle hayata veda ettiği öğrenildi. 

Bob Saget'in vefatı

AİLESİ 'KAZA' DEDİ

Bob Saget'in ailesinin yaptığı açıklamaya göre, başının arka tarafını kaza ile bir yere çarpmış ancak bunu umursamamış. Sağlık görevlilerine görünmeyi ihmal eden oyuncu, uyku esnasında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmiş. 

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık söylemlerinden sonra kararını verdi: Evleniyorlar...Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık söylemlerinden sonra kararını verdi...

YORUMLAR 1
  • muratb 2 yıl önce Şikayet Et
    ölümü çağırmayacaksın istemeyeceksin, evet aklınızda olmalı ama dile düşürmeyeceksin. bir çok örneği var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…