O Ses Türkiye yarışmacısı silahlı saldırıya uğradı! Dehşet anları kameraya böyle yansıdı...

O Ses Türkiye yarışması ile anımsanan Talha Burak Karayılan silahlı saldırıya uğradı. Geçtiğimiz gece Okmeydanı civarında bulunan bir tamirhanenin önünde oturan Karayılan, motosikletle önünden geçen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Talha Burak Karayılan'ın vurulduğu o dehşetli anlar kameraya yansırken, genç ismin durumunun ağır olmadığı bilgisine ulaşıldı.

O Ses Türkiye yarışmacısı silahlı saldırıya uğradı! Dehşet anları kameraya böyle yansıdı...
O Ses Türkiye yarışmacısı silahlı saldırıya uğradı! Dehşet anları kameraya böyle yansıdı...
GİRİŞ 23.02.2022 12:20 GÜNCELLEME 23.02.2022 12:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programına katılan ve burada söylediği şarkıyla hafızalara kazınan Talha Burak Karayılan, geçtiğimiz gece silahlı saldırıya uğradı. Acun Ilıcalı'nın çok izlenen formatlarından biri olan programda boy gösteren genç isim, dönemin jüri üyeleri olan Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe tarafından seçilmeyen yarışmacılardan biriydi. Akşam saatlerinde Okmeydanı tarafında bir tamirhanenin önünde oturan Karayılan, ne olduğunu anlamadan motosikletli iki kişi tarafından vuruldu. Genç isimin yaşadığı dehşetli anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Ziynet Sali tanınmaz hale geldi! Ünlü şarkıcının yüzünü görenler inanamadı...Ziynet Sali tanınmaz hale geldi! Ünlü şarkıcının yüzünü görenler inanamadı...

O Ses Türkiye'ye Katılmıştı, Silahlı Saldırıda Vuruldu!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında boy gösteren Talha Burak Karayılan, geçtiğimiz akşam saat 19.15 sularında Okmeydanı'nda silahlı saldırıya uğradı. Bir tamirhanenin önünde oturan genç isim ne olduğunu anlamadan kendisine motosikletle yaklaşan iki kişi tarafından vuruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından müdahalede bulunulan Karayılan'ın sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. 

Polis ekiplerine verdiği ifadede saldırganları tanımadığını söyleyen Talha Burak Karayılan'ın hayati riski bulunmuyor. Öte yandan güvenlik kameralarından olayı takip eden ve çevredekilerin ifadesine başvuran polis ekiplerinin, saldırganların kimliklerine ulaştıkları bilgisi alındı. Saldırıyı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi. 

YORUMLAR 1
  • afatsum 2 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar cayrıdırıcı değil ki silah bulmak kolay beline takan kendini mafya zannediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!