Neymar ile Messi Türk fenomenle yan yana! Real Madrid maçından önce…

Dünyanın en popüler iki futbolcusu Neymar ve Lionel Messi, Paris Saint-Germain tesislerinden ayrılırken hayranlarının fotoğraf taleplerini kırmadı. O esnada iki futbolcuyla fotoğraf çekmek isteyen kişiler arasında sosyal medya fenomeni Reynmen “Yusuf Aktaş” da vardı. O anlar internette binlerce etkileşim alırken, Messi’nin Reynmen’e yazdığı mesaj dikkatlerden kaçmadı.

Neymar ile Messi Türk fenomenle yan yana! Real Madrid maçından önce…
Neymar ile Messi Türk fenomenle yan yana! Real Madrid maçından önce…
GİRİŞ 10.03.2022 12:57 GÜNCELLEME 10.03.2022 14:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Reynmen (Yusuf Aktaş), Real Madrid maçından önce Paris Saint-Germain’in tesislerine gitti. O esnada takım, Madrid deplasmanı için yola koyuluyordu. Tesislerden Neymar ve Messi çıkınca büyük bir alkış tufanı koptu. O anda Neymar ve Messi, Reynmen’in fotoğraf çekme talebini kırmadı. Özellikle Lionel Messi formasını da yanında götüren fenomene Arjantinli süper starın bir sürprizi vardı.

Fotoğraf için Paris’e Gitti!

YouTube, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında milyonlarca kişi tarafından takip edilen Reynmen, Neymar ve Messi’yi görebilmek için Paris’e gitti. Hemen akabinde, şehrin en büyük takımı Paris Saint-Germain’in tesislerine giden fenomen, Neymar ve Messi ile fotoğraf çekebilmek için ülke dışına çıktı. Özellikle, Messi’nin Reynmen’e yazdığı mesaj ise objektiflere yansıdı.

Reynmen Messi

Messi Kalemi Eline Aldı, Reynmen’e Mesaj Yazdı!

Reynmen, Paris Saint-Germain lisanslı “Messi” formasını Lionel Messi’ye bir kalemle birlikte uzattı. Arjantinli süper star da, Reynmen’in formasını alarak “For Yusuf – Yusuf için” mesajını yazıp imzasını attı. İmzanın altına da lakabı “Leo”yu büyük harflerle yazdı. Messi’nin Reynmen’e olan ilgisi hayranlarını da memnun etti.

Reynmen Messi forması

Maçtan Hemen Önce Fotoğraf Çektiler

Paris Saint-Germain’li futbolcular, oldukça kritik bir Real Madrid deplasmanına tam konsantre haldeydi. Serinin ilk maçı Paris’te oynanmış ve takımın genç yıldızı Kylian Mbappe’nin son dakikalarda gelen golüyle 1-0’lık galibiyete uzanmışlardı. Ancak, 1-0’lık galibiyet bir üst turun kilidini açamadı.

Reynmen Neymar

Reynmen de, Fransız temsilcisinin Paris’ten ayrıldığı esnada tesislere giderek fotoğraf çektirmişti. Bu fotoğrafları yayınladığı esnada Real Madrid PSG maçı oynanıyordu. İlk yarıyı yine Kylian Mbappe’nin golüyle 1-0 önde de kapattılar.

Maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Karim Benzema, attığı 3 golle güçlü PSG’yi turnuvanın dışına itmeyi başardı. Sezon başında “Şampiyonlar Ligi zaferi” parolasıyla yola koyulan PSG, Son 16 turunda turnuvaya veda etti.

YORUMLAR 6
  • omar KAYSERI 2 yıl önce Şikayet Et
    eziklikden baska birsey degil ..simdi bu ezik fenomen mi ?? anliyamadim ..demekki bunu izliyenlerde ezik ... domino etkisi yapiyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş düştüğümüz hallere bakın ya
    Cevapla
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Messi, Neymar yetenek de... Reymen mi neyse yeteneğin ne...
    Cevapla
  • orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuç? insanlık için deeeeeev bir adım mı atıldı? ne oldu?
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ee ne var bunda bu futbolcular herkezle boyle fotograflari yokmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı